Na koje se sve načine sportski događaji gledaju online

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 svibnja, 2021 16:41

Na koje se sve načine sportski događaji gledaju online

Mnogi ljubitelji sporta imaju svoje najdraže ekipe ili igrače i ne vole propuštati njihove utakmice. Uglavnom se tu radi o najpopularnijim sportovima kao što su nogomet, košarka, tenis ili rukomet, a ponekad nailazimo na probleme kako i gdje gledati prijenose uživo. Mnoge domaće televizije su poprilično siromašne sa sportom, a programski paketi koje plaćamo bez neke posebne najave mijenjaju svoju ponudu programa i tako ostajemo bez prijenosa koje smo voljeli. To dovodi do želje da nađemo neki novi način za gledanje sporta putem Interneta, a takvih je načina mnogo. Međutim, jedan od njih je puno isplativiji i sigurniji, a objasnit ćemo i zašto.

Većina online streamova je ilegalna

Danas zaista nije teško pronaći neku od stranica sa streamovima, odnosno prijenosima sportskih događaja, no važno je imati na umu da ti prijenosi uglavnom nisu legalni. Osim toga, prilikom gledanja neke utakmice na takvim stranicama, korisnici će imati pregršt različitih reklama koje će iskakati tijekom prijenosa i pomalo im ubijati volju da uopće gledaju sport na takvoj stranici. Na sreću, postoji puno jednostavniji način kako gledati prijenose uživo i to bez zastoja i reklama.

Gledanje putem kladionice

Neki ljudi već kada čuju da se može gledati sportove putem kladionice, neće biti previše entuzijastični jer će prvo što im padne na pamet biti klađenje i potencijalno gubljenje novca. Međutim, kako bi se putem kladionice gledali prijenosi sportskih događaja, klađenje zapravo nije niti potrebno.

Velik broj današnjih sportskih kladionica koje predvodi bet365, a od kojih se neke mogu pronaći i na stranici sportni-portal.com, omogućio je svojim korisnicima prijenose sportskih događaja uživo. Naravno, mnogima možda neće biti sasvim jasno kako je moguće da imaju tu mogućnost, a da se istovremeno ne moraju kladiti i trošiti novce. Odgovor na to pitanje je vrlo jednostavan. Kladionica mora imati pretpostavku da će se igrač kladiti sa svojim računom otvorenim na njihovoj stranici, a tu će pretpostavku dobiti ako igrač bude imao nešto sredstava na računu. Dakle, kako bi mogao gledati prijenose sportskih događaja, potrebno je da uplati minimalni iznos uplate na svoj račun, a on za strane kladionice poput bet365 iznosi oko 1 euro. U domaćim kladionicama on također varira od oko 5 do 10 kuna, a nakon uplate postoji ogroman broj sportskih događaja koji se mogu gledati uživo.

Što se može gledati uživo?

U kladionicama se uživo mogu gledati uglavnom isti ili slični događaji pa je gotovo svejedno u kojoj od njih ćete kreirati svoj račun. Osim prijenosa nogometnih utakmica iz nekih od najjačih liga u Europi kao što su Bundesliga, La Liga ili Serie A, gledateljima se nude i lige poput nizozemske, turske itd. Također, nerijetko se u prijenosima može naći i neke od najjačih utakmica s drugih kontinenata, a znamo da sasvim sigurno netko voli pogledati i te susrete. Uz to, gledati se mogu i neka od najjačih košarkaških natjecanja kao NBA i Euroliga. Ljubitelji tenisa i rukometa isto tako dolaze na svoje jer se putem kladionica mogu gledati gotovo svi veći teniski turniri, uključujući i Grand Slamove, dok će fanovi rukometa moći uživati u utakmicama muške i ženske Lige prvaka.

Image by JB_Home from Pixabay

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 svibnja, 2021 16:41
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*