12. kolo ŽMNL: Rupska zvona utihnula, Primoštenu svanuo dan

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 23 veljače, 2016 12:12

12. kolo ŽMNL: Rupska zvona utihnula, Primoštenu svanuo dan

U 12. kolu Županijske dogodio se dvoboj dviju ekipa od koji su ove godine svi očekivali puno više. S jedne strane Primošten koji nije mogao nadomijestiti nedostatak nekoliko bitnih igrača u svom rosteru, a s druge strane Rupe kojima ove sezone ni Danin huk s tribina ne pomaže. Rupska zvona na Baldekinu su utihnula, razbuđeni Primošten pokazao je da u njima još ima života, a konačan rezultat bio je 4:1 za Primoštence.

 

Prvih petnaestak minuta bila je to utakmica u kojoj su Primoštenci ipak bili malo bolja momčad. Pritiskali su, željeli pozitivan rezultat, međutim nije bilo gola. U 16. minuti Primoštenci su se s(p)retno ušetali u gol Dujića nakon inteligentne igre i promjene strane. Rezultat je bio 1:0. Primoštenci lakše dišu. Minutu kasnije imale su i Rupe solidnu priliku, ali Primoštenci su se obranili. I taman kad se činilo da su Rupljani malo pohvatali konce igre, slijedi novi šok. Primoštenci u posljednjoj minuti u nepostavljenoj obrani Rupljana pronalaze rupu, a Svračak zabija za 2:0.

Teško je bilo voditelju Rupljana ublažiti razočaranje koje su osjetili nakon primljenog gola u posljednjim minutama, ali ipak momci su se sabrali i krenuli u drugo poluvrijeme malo žustrije. Podigli su se trkački i to se odmah osjetilo na rezultatu. U 30.minuti nadu Rupama daje Dugopoljac, koji smanjuje rezultat na 2:1. U istoj minuti vidjeli smo potez kola. Antonio ‘Rona’ Gracin tunelom prolazi rupskog obrambenog igrača i lijevom nogom s desne strane zabija u same rašlje Dujićevog gola. Rezultat je 3:1, a Rupljani su opet u ‘konckdownu’.

Rupljani traže zadnju nadu, pritišću prema naprijed što ostavlja dosta prostora u njihovoj obrani. Primoštenci to nekoliko puta nisu iskoristili. Čim su Rupe uvele igrača-golmana, uslijedila je kazna. Naime, Rončević u 38. minuti zabija četvrti gol za konačni rezultat 4:1.

Izvor:zupanijska.com

 

#
KLUB
ODIGRANO BODOVI
1 Banzogo 13 24
2 Dubravice 12 22
3 Mirlović Zagora 12 22
4 Primošten 13 21
5 Šibenik 12 20
6 Jadrtovac 13 18
7 Rupe 13 14
8 Šubićevac 08 12 6
9 Meterize 12 5
PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 23 veljače, 2016 12:12