Uvjeti korištenja

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 16 prosinca, 2015 17:56

UVJETI KORIŠTENJA INTERNETSKOG PORTALA PRIMOŠTEN PLUS

Korištenjem bilo kojeg dijela Primošten Plus portala i svih njegovih dijelova, tvrtke Mare Maris d.o.o. (u nastavku samo Primošten Plus) automatski prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Korisnici su dužni redovito čitati pravila korištenja, te se smatra da su korisnici korištenjem Primošten Plus portala ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da ih razumiju u cijelosti.

Niti jedan dio Primošten Plus portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

Portal Primošten Plus sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice.

Portal Primošten Plus sadrži linkove na web stranice trećih osoba. Portal Primošten Plus te linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan Portala Primošten Plus . Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.

Sve sadržaje Primošten Plus portala koristite na vlastitu odgovornost i Primošten Plus portal ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Primošten Plus portal polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Primošten Plus portala i podložno je tužbi.

Tiskani i elektronički mediji mogu prenositi autorska djela s Primošten Plus portala, pod sljedećim uvjetima:

  • za objavljivanje odnosno reproduciranje, distribuiranje i/ili priopćavanje javnosti fotografije ili video zapisa izvorno postavljenih na portalu Primošten Plus u drugim tiskanim i/ili elektroničkim medijima ili na drugim platformama potrebno je pravovremeno zatražiti pisanu suglasnost uredništva Primošten Plus.
  • obvezno je prilikom reproduciranja, distribuiranja i/ili priopćavanje javnosti prenesenog autorskog djela u zaglavlju naznačiti izvor i autorstvo djela (Primošten Plus i ime i prezime autora),
  • obvezno je u tijelu teksta prenesenog autorskog djela naznačiti poveznicu web stranice na kojoj se nalazi izvorni članak odnosno autorsko djelo koji se prenosi

Ukoliko smatrate da je došlo do povrede Vaših autorskih prava na portalu, potrebno je izvijestiti Primošten Plus na e-mail adresu primostenplus@gmail.com i slučaj će biti odmah razmotren,a sporni sadržaj bit će uklonjen ako se ustanovi istinitost sadržaja žalbe.

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 16 prosinca, 2015 17:56