8. kolo Županijske: Primoštenci pobjedom učvrstili 2. mjesto na tablici

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 8 prosinca, 2016 18:15

8. kolo Županijske: Primoštenci pobjedom učvrstili 2. mjesto na tablici

Gledano na papiru, utakmica između Primoštena i Meteriza bila je derbi 8. kola Županijske. Meterize su se vratile na teren nakon prošlotjednog izbivanja s parketa, ali tu svježinu koju su trebali imati nakon stanke od dva tjedna jednostavno na terenu nisu pokazali. 

Već u 3. minuti za Primošten je zabio Svračak nakon pogreške obrane Meteriza. Primoštenci su cijelo prvo poluvrijeme imali blagu inicijativu da bi pri kraju prvog dijela imali priliku, nakon još jedne pogreške obrane Meteriza, povisiti vodstvo, no Jurin ipak nije bio precizan.

mnk primosten_25

U drugom poluvremenu Primoštenci su nastavili držati utakmicu pod svojom kontrolom, imali su i nekoliko prilika, no tek u 28. minuti Ante Medo bombom sa šest metara povisuje vodstvo Primoštena na 2:0.

Meterižani su nešto konkretnije uspjeli napraviti tek u 35. minuti kada iz slobodnjaka gađaju gredu. Ulazak golmana-igrača nije puno toga promijenio. Tek je u posljednjim sekundama golman Meteriza Goran Kumpf nakon krasnog sombrera i poluvoleja zabio za konačnih 2:1.

tablica
strijelci

Izvor:zupanijska.com

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 8 prosinca, 2016 18:15