ANTE BOLANČA KUPIO JAPANKE, DOBIO PUT U BRAZIL

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 18 svibnja, 2014 08:45

ANTE BOLANČA KUPIO JAPANKE, DOBIO PUT U BRAZIL

Ante Bolanča iz Primoštena dobio je ovih dana na nagradnoj igri povratnu kartu za Brazil, boravak u hotelu od 4 zvjezdice i ono najvažnije – ulaznicu u VIP loži za utakmicu Brazil – Hrvatska na otvaranju Svjetskog prvenstva u nogometu.

Kupovao sam japanke vrijedne 159 kuna kad mi je prodavačica dala kupon za nagradnu igru, na koji sam skoro zaboravio. Stajao je tako kupon u autu šest, sedam dana, dok ga jedan dan nisam opet vidio i pomislio – dal da ga bacim ili iskoristim? Kupon je to s kodom koji se pošalje na broj mobitela i na kraju sam ga poslao – priča nam mladi Primoštenac koji ni u snu nije mogao zamisliti što će se dogoditi.

– Prošlo je neko vrijeme i ovih dana tako ja jedno jutro ležim ispod kamiona i mijenjam ulje. Totalno nervozan! Sve je meni toga dana išlo naopako i još taj mobitel koji zvoni usred posla. Javim se, kad neki tip tvrdi da je brazilski veleposlanik u Hrvatskoj, a ja se mislim – tko me sad još na ovako užasan dan ide zafrkavati. Veli tip na lošem hrvatskom da sam dobio nagradu, da idem u Brazil na Hrvatsku, a ja i dalje uvjeren da me netko zeza, kažem čovjeku da mi je loš dan i da me ne zafrkava. Rekao mi je da provjerim na Facebook stranicama tvrtke koja mi je prodala japanke i zaista, na stranicama Amazonasa, koji je nagradnu igru radio sa splitskim Hajdukom, pisalo je moje ime, a taj naopaki dan odjednom je postao prekrasan – priča nam Ante Bolanča zvani Meh koji je ponudio kompletni aranžman za Brazil na slobodno tršište, ali pod posebnim uvjetima. Za VIP ložu, avionsku povratnu kartu i polupansion u hotelu, traži 5.000 eura. Ali samo do nedjelje u 20 sati. Ako mu se dotad nitko ne javi na broj mobitela 095 199 5892, Ante putuje za Brazil.

– Ionako na utakmicu putuje moja sestra i njezin momak, a još je petnaestak ljudi iz Primoštena najavilo da idu na otvaranje SP-a. Tako da ću vjerojatno na kraju otići i ja, mada ni 5.000 eura nije loša lova. Kako bilo, nikad nisam bio u Južnoj Americi, a i otvaranje SP-a s Hrvatskom iz VIP lože, samo se jednom u životu događa – rekao nam je srečković iz Primoštena, vlasnik najtraženijeg aranžmana ove godine.

Izvor: Šibenik In

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 18 svibnja, 2014 08:45