Ante Čobanov drugi na završnoj utrci PH-a u kartingu

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 7 listopada, 2015 19:14

Ante Čobanov drugi na završnoj utrci PH-a u kartingu

Nepunih mjesec dana nakon utrke u Španskom, u Zagrebu, Cina Racing Kart nastupio je proteklog vikenda na posljednjoj utrci državnog karting prvenstva koja je  održana na tehnički jako zahtjevnoj stazi u Virovitici. Šibenski klub je na subotnjim treninzima nastupio s tri kartinga, dok je na nedjeljnjoj utrci, u klasi Briggs, imamo dva vozača.

karting 1

– Vrijeme nas je poslužilo, uz par sitnih kapi kiše na treningu, što nam je zadalo dosta glavobolje. Tijekom dana smo imali malo tehničkih problema, od ispadanja lanca, pucanja nosača sjedala, tlaka u gumama, do pucanja brtve motora pred sam kraj treninga. Skoro pa po mraku ipak smo uz pomoć dragih ljudi uspjeli osposobiti stroj kako bismo mogli odraditi nama bitnu nedjelju – kaže Bojan Cinotti, voditelj Cina Racing Karta.

karting 2

karting 6

A nedjelja je bila itekako uspješna. Šime Buva osvojio je prvo mjesto u spomenutoj Briggs klasi, dok je primoštenac Ante Čobanov zauzeo drugo mjesto.

karting 4

karting 5

– Momci su grizli do kraja, bez štednje materijala, što nam je donijelo prvo i drugo mjesto, prvi put ove sezone i to se piše. Veselje je neopisivo, sezona je bilo vrlo uspješna za nas. S naša četiri vozača, Buvom, Čobanovom, Škugorom i Živkovićem uspjeli smo kući donijeti dva treća, tri druga i jedno prvo mjesto. Pokazali smo da možemo i želimo naprijed, a bilo bi jako lijepo da se na osnovi ovih rezultata i malo pomogne, jer ipak smo odradili državno prvenstvo – zaključio je Cinotti.

Izvor/Foto: Šibenskiportal.hr

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 7 listopada, 2015 19:14