CROATIA OPEN 2015 U KICKBOXINGU: Primoštenka Karmela Makelja osvojila četiri odličja

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 14 prosinca, 2015 13:46

CROATIA OPEN 2015 U KICKBOXINGU: Primoštenka Karmela Makelja osvojila četiri odličja

Borkinja kickboxing kluba Dalmatino Karmela Makelja jučer je u Zagrebu na velikom turniru ‘Croatia open 2015’ osvojila čak četiri naslova, dok je Nives Radić osvojila zlato u superteškoj kategoriji.

Primoštenka Karmela je u finalnom meču po K-1 pravilima, svladala na bodove prošlogodišnju pobjednicu, Ajlu Vojnić iz Bosne i Hercegovine u izuzetno teškom i iscrpljujućem meču.

Iako su obje bile na izmaku snaga, Karmela je bila bolja u svim rundama i zasluženo uzela zlato.

U full contactu, Karmela je prvo nokautirala protivnicu iz Našica u drugoj rundi, da bi u finalnom meču protiv Anamarije Čvrk iz Kutine također bila dominantna i pobijedila odlukom sudaca, te uzela zlato i u full contactu.

Da uspjeh bude veći, Karmela je proglašena najboljim ženskim borcem natjecanja i to u obje discipline, i K-1 i full contact, tako da se vratila sa ukupno četiri odličja, dvije medalje i dva pehara.

Njen uspjeh ne iznenađuje jer svakodnevno trenira sa najboljom borkinjom svijeta, Nives Radić, koja joj je ujedno i sparing partner, a Karmela bolju mentoricu nije mogla niti poželjeti.

Nives se i sama natjecala u full contacu u super teškoj kategoriji, te je u finalu nokautirala protivnicu iz Pazina kružnim udarcem nogom iz okreta.

kick1copy

Izvor/Foto:šibenik.in

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 14 prosinca, 2015 13:46