CROATIA OPEN 2017: SNJEŽANA PRGOMET, KARMELA MAKELJA I NIVES RADIĆ UZELE ZLATNE MEDALJE !!!!!

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 18 prosinca, 2017 14:15

CROATIA OPEN 2017: SNJEŽANA PRGOMET, KARMELA MAKELJA I NIVES RADIĆ UZELE ZLATNE MEDALJE !!!!!

U subotu, 16.12.2017., u Zagrebu je održan tradicionalni međunarodni turnir u kickboxingu, „Croatia open“. To je i najveći kickboxing turnir u Hrvatskoj, te se njime svake godine završava sezona natjecanja. Na ovom je nastupilo preko 450 natjecatelja iz 88 klubova iz 6 država.

Za kickboxing klub Dalmatino, u disciplini low kick, nastupile su seniorke: Snježana Prgomet u kategoriji do 48 kg, Karmela Makelja do 56 kg i Nives Radić do 70 kg.

Sve tri su osvojile prva mjesta i zlatne medalje.

Snježana Prgomet je pobijedila u finalnom meču Martu Mikulčić iz Zagreba i to  dominantnim akcijama s jakim nožnim udarcima te su joj suci jednoglasno dali pobjedu. Ovo je Snježani tek treći nastup i njen trud i rad počinju davati rezultate.

Karmela Makelja je pobijedila predstavnicu BiH, Adelinu Hrnjica i to nakon teških udaraca koji su natjerali suca na dvostruko odbrojavanje čime protivnica nije imala nikakve šanse. Karmela ovime, nakon medalje sa svjetskog prvenstva,   nastavlja niz odličnih nastupa.

Nives Radić je pobijedila protivnice iz Siska i Zadra i to obje predajom, tako da nikakvog posebnog posla nije ni bilo.

Voditelj ekspedicije je bio predsjednik kluba, Darko Mikulandra, a u kutu ringa je bio trener Damir Lambaša.

Natjecateljice nastavljaju treninge i tijekom narednih praznika, a za 2018. imaju zaista gust kalendar i velike planove.

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 18 prosinca, 2017 14:15