Danas sunčano uz buru

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 30 studenoga, 2019 09:30

Danas sunčano uz buru

Plitka dolina koja se s frontalnim sustavom sporo premješta preko Jadrana dalje na jugoistok i na ovim je prostorima donijela nestabilno i promjenljivo vrijeme uz čestu izmjenu sunčanih i oblačnih perioda te lokalne pljuskove.

Odmicanjem frontalnog sustava dalje na jugoistok tijekom vikenda će doći do prolazne stabilizacije vremena, međutim već u drugom dijelu nedjelje našim krajevima će se sa sjeverozapada kontinenta približiti novi frontalni sustav s kojim će u prvom dijelu narednog tjedna nastupiti izraženije pogoršanje vremena uz zahlađenje, piše Šibenik Meteo.

Nestabilno i promjenljivo vrijeme uz lokalne pljuskove prevladavti će i danas u prvom dijelu dana, dok se u drugom dijelu uz jačanje bure na umjerenu očekuje pretežno sunčano vrijeme. Temperature zraka će biti u padu i kretati se od 6 do 14°C.

Noć na nedjelju donijet će smirivanje bure pa se uz vedrinu pred jutro očekuju osjetno niže temperature zraka, a u zaleđu slab mraz. Danju će prevladavati djelomice do pretežno sunčano vrijeme uz visoku i srednju naoblaku, a kasno navečer će nastupiti jače naoblačenje.

 

Izvor: Šibenik.in

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 30 studenoga, 2019 09:30
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*