Dođite na humanitarni koncert Marijini obroci

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 27 veljače, 2018 10:46

Dođite na humanitarni koncert Marijini obroci

Jubilarni peti po redu humanitarni koncert za Marijine obroke odnosno za školske obroke siročadi diljem svijeta, u organizaciji Osnovne škole Murterski škoji, održat će se u srijedu, 28. veljače u šibenskom kazalištu s početkom u 20 sati. Ulaznice koštaju 30 kuna, a u šibenskom HNK u srijedu će nastupiti brojni izvođači, najavio je danas na konferenciji za medije Alen Skroza, murterski školski pedagod, jedan od organizatora koncerta.

Prije pet godina u Osnovnoj školi Murterski škoji na čelu s ravnateljem Edom Juragom odlučili smo se pozabaviti pitanjem iskorjenjivanja gladi, i osim obrazovne komponentne, našoj djeci pružiti i odgojnu komponentnu kako bi ih naučili suosjećajnosti i razvili empatiju prema onima kojima je pomoć potrebna. Moto je ‘mi koji imamo moramo dati onima koji nemaju ili imaju manje’. Ovo nam je mali jubilej, koncert ide petu godinu zaredom i nadamo se da će biti odličan odaziv kao i dosad. Inače, četiri kupljene ulaznice, odnosno 120 kuna, osiguravaju obrok za jedno dijete cijelu školsku godinu – kazao je Alen Skroza .

Na koncertu će nastupiti vodička Klapa Bunari, vodička ženska Klapa Oršulice, Klapa Solaris, Pjevački zbor Prešernovke, Mate Skračić  Adaptive Quartet, Murter gitar duo Mate&Ivan, sopranistica Helena Bastić i ‘berekin’ Oliver Jakovčev.

Proteklih godina na koncertima u šibenskom kazalištu skupljeno je između 6 i 8 tisuća kuna, a organizatori se nadaju da će tako biti i ove godine kako bi pomogli što više djece diljem svijeta.  Više pročitajte na www.sibenik.in

Izvor fotoografije: https://www.marysmeals.hr

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 27 veljače, 2018 10:46
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*