DPH Primošten 1911 organizirao turnir za udrugu Down 21

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 5 lipnja, 2019 16:44

DPH Primošten 1911 organizirao turnir za udrugu Down 21

Ove nedjelje je u Primoštenu u organizaciji  Društva prijatelja Hajduka održan prvi humanitarni malonogometni turnir. Iako je kiša pokušala poremetiti planove organizatorima, turnir je održan te nije izostalo ugodnog druženja i dobre zabava.
– Uz ekipu domaćina, DPH Primošten 1911, sudjelovale su ekipe Torcida Rogoznica i Ražine  te DPH Makarska kojima je na kraju pripala i pobjeda. Rekli su nam organizatori kako je od same pobjede na turniru ipak važniji bio humanitarni karakter turnira. Prije finala odigrana je revijalna utakmica MNK Primošten 2008. godišta, radi osvojene lige.
– Sav prihod namijenjen je za splitsku udrugu Sindrom Down 21, pa je u njihovo ime Luka izveo početni udarac i na kraju uručio pehar pobjednicima.
Prikupljeno je ukupno 9 878 kune, a iznos je jučer u Splitu uručen udruzi Down 21.
Također, u sklopu turnira dodijeljena je prigodna zahvalnica najstarijem članu Društva prijatelja Hajduka Primošten, a učlanjena su i 24 nova člana.
– Drago nam je što na ovaj način svi zajedno možemo promovirati Hajduk i vrijednosti koje predstavlja, a uz to i pomoći onima kojima je to potrebno i vjerujemo da ovo sigurno nije naša zadnja ovakva akcija, zaključili su organizatori.
Foto:Krešimir Goleš i DPH Primošten 1911

Fotogaleriju turnira pogledajte OVDJE

 

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 5 lipnja, 2019 16:44