Dvije godine prošle od velikog koncerta za našu Rebeku

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 8 svibnja, 2017 19:17

Dvije godine prošle od velikog koncerta za našu Rebeku

Dragi SVI,
Evo nam se prišuljala druga godišnjica od velikog koncerta za Rebeku. Željeli smo s vama podijeliti dojmove i novosti koje su se skupili kroz proteklu godinu. Dakle Rebeka redovito obavlja kontrole ovdje u Zagrebu, a sve nalaze redovito šalje i u Pittsburgh, pa tako i prošlog mjeseca, nalazi su uredni i nema nikakvih promjena i to je ono šta nas veseli, to je ono za sto smo svi skupa radili prije dvije godine.

Rebeka i Primoštenci
Imamo mi još dobrih vijesti, nasa mala je odrasla pa tako je sada možete sresti i u autu, negdje po nasoj županiji pa ako je sretnete isto se dajte malo kraju! Uz taj veliki događaj poput dobivanja vozačke imala je i maturalnu večer koja je bila a kakva nego za pamćenje. O, i da ne zaboravimo bilo je tu u međuvremenu i putovanja, i simpatija i foto izložbi, i mnogih drugih aktivnosti koje Rebeka redovito pohađa, a mi smo bili dovoljno fer da je pustimo da uživa bez puno javnih objava (nemojte nam zamjeriti).

Rebeka i Primoštenci

Sad svi skupa očekujemo onaj veeeliki životni korak koji će nasu mezimicu odvesti na fakultet i prvi put u samostalni život, a o tome nekom drugom prilikom.

Rebeka i njeni roditelji Vesna i Denis žele još jednom zahvaliti svima, od srca!

Rebeka i Primoštenci

A i još jednom zahvaljujemo svima vama koji ste nas pratili od početka ove akcije, hvala naravno i svima koji su sudjelovali vise od mjesec dana u svim pripremama i događajima vezanim uz ovaj događaj, hvala svim donatorima, svima koji su na bilo koji način pomogli, molitvom, pozitivom, pozivima, uslugama…ma svima!! – javljaju nam iz Udruge Život nema cijenu

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 8 svibnja, 2017 19:17