EKSKLUZIVNO IZ ZG: MNK Primošten izborio projekt od 2 milijuna kuna.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 19 lipnja, 2019 07:15

EKSKLUZIVNO IZ ZG:  MNK Primošten izborio projekt od 2 milijuna kuna.

Predstavnici MNK Primoštena jučer su otputovali u Zagreb, a danas su jutro proveli u Ministarstvu  rada i mirovinskog sustava, a sve to bilo je vezano za potpisivanje ugovora za projekt Zaželi: “Jedna žena život mijenja” .
Naime, MNK Primošten kao udruga prijavio se na natječaj Zaželi (iako sam projekt Zaželi nije vezan za sport) kojeg financiraju fondovi EU, a nakon dugog iščekivanja danas je potpisan ugovor i ubrzo će započeti i provedba samog projekta.
Putem ovog projekta zaposliti će se ukupno 10 ljudi, od toga 8 žena koje će se brinuti o 30-ak starijih i nemoćnih osoba kojima je pomoć potrebna.
Sama vrijednost projekta je 1 846 483,01 kn namjenskih sredstava, a o svemu ćete opširnije obaviješteni biti kroz nekoliko dana.
Kao i uvijek, oko svega i za sve, velika pomoć nam je bila Lorenta Fuštin.
Također se moramo zahvaliti i Općini Primošten kao partneru i Jerku Prginu koji je pomogao  oko samog projekta i puta u Zagreb.
Zahvaljujemo svima ostalima koji su nam pomogli oko projekta, a posebna zahvala ide Mariju Huljevu koji je napisao sami projekt i bez koga se na ovaj natječaj ne bi ni prijavili.

dav

cof

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 19 lipnja, 2019 07:15
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*