FORA PLUS – Godišnji horoskop

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 29 prosinca, 2015 20:44

FORA PLUS – Godišnji horoskop

Zabavite se i saznajte nešto uz naš iskreni horoskop 🙂

Ovan
Bahati gadovi, uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je, vjerojatno, mali penis ili minijaturne sise. Bolesni posesivci koji bi partneru oduzeli potpunu slobodu, a sebi dozvolili harem ljubavnica. Uglavnom zapinju za neosvojive tvrđave i ne poznaju gubitak dok se kompletno psihički ne unište. Vrlo nesređeni u mozgu, skaču na sve i svašta i to mora biti odmah, ne poznaju taktiku, a razboli ih čekanje.
Istaknuti ovan: Adolf Hitler (na prijelazu u Bika)
Bik
Samozadovoljne šutljive seronje, dosadni k’o klub filatelista. Sve im je super i nemojte ih mučiti sa svojim problemima jer oni ih nemaju.
Istaknuti bikovi: Josip Broz Tito, Franjo Tuđman i Sadam Hussein.
Blizanci
Glavni ogovarači i tračibabe, izdajice i prevrtljivci s dvostrukim mjerilima koja se mijenjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio Blizanac.
Istaknuti Blizanac: Ivo Sanader i Ceca Ražnatović.
Rak
Posesivni luđaci, uvrijede se ako im ‘dobro jutro’ niste zaželjeli u pravilnoj intonaciji, mijenjaju raspoloženje kako im padne na pamet.
Istaknuti Rak: George Bush.
Lav
Arogantni, vječni podcjenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge).
Istaknuti Lav: Slobodan Milošević
Djevica
Opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući robu i kineski porculan prezahtjevne cjepidlake kojima ni previše nije dovoljno. One ne poznaju ljubav, bez emocija su, kod njih se sve svodi na sex. Ako je koji znak prostitutka to je ovaj.
Istaknuta Djevica: Michael Jackson.
Vaga
Narcisoidni šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im tjedan dana da se odluče hoće li naručiti Coca-Colu ili Pepsi, toliko su lijeni da je pravo čudo kako uopće ustaju iz kreveta. One znaju da vole, samo ako ste financijski ili položajno istaknuti. Riječ prijatelj ne postoji, koliko god im se otvorite, nećete dobiti ni približno jednako jer one samo pažljivo slušaju vas, a svoje karte ne otvaraju. Draže su im 1000 lijepih laži, nego jedna bolna istina, zato su najuspješniji u laganju čak isebe.
Istaknuta Vaga: Vladimir Putin.
Škorpion
Samosažaljevajući autodestruktivci koji svoj čemer ne mogu podnijeti sami, pa moraju povuci još 100 ljudi za sobom. Da je sutra kraj svijeta, oni se ne bi šokirali, vjerojatno bi ga dočekali sudjelujući u sado-mazo orgijama. Smrt im nije ništa strašno, a pale se na krv i sve ono sto običnom smrtniku izaziva jezu. Prati ih obilježje ljubomorno posesivnih psihopata.
Istaknuti Škorpion: Charles Manson.
Strijelac
Raspikuće i kockari, uživaju soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživjeti mrtve sasvim moguće – naravno, samo ako oni to rade. Užasavaju se priznati da znaju za osjećaj tuge. Ne ulazite u brak sa strijelcem ni slučajno jer kada je uvjeren da vas voli, to će ga proći za mjesec dana.
Istaknuti Strijelac: Josif Visarionovic Staljin Gruzijski.
Jarac
Pravi pravcati goniči robova, vjeruju u sudbinu do zadnjeg slova, riječ ‘oprosti’ ne postoji u njihovu rječniku.. Možete živjeti pored njih cijeli život, biti u braku a nikada ne saznati sto vam imaju reći. Osjećaje ne znaju iskazati riječima, pa te umjesto volim te, često dočeka ajde u kurac. Prodali bi guzicu za društveni status.
Istaknuti Jarci: Mao Thse Tung, Stipe Mesić.
Vodenjak
Vulgarni i nepristojni perverznjaci, vječita zabadala u privatni život drugih. Vjerojatno vas ne iznenađuje činjenica da je, prema statistici, najviše CIA-inih špijuna upravo je u znaku Vodenjaka.
Istaknuti Vodenjak: Carla Del Ponte.
Ribe
Samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da netko dođe i utješi ih, ne mogu se ni popišati bez tuđe pomoći, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi, kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju – i tako ukrug.
Istaknuta riba: Osama Bin Laden.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 29 prosinca, 2015 20:44