Hoćemo na Kupres?

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 12 prosinca, 2020 19:58

Hoćemo na Kupres?

Ljubitelji snježnih radosti i skijanja ove će godine, izgleda, na skijanje moći ići samo u susjednu Bosnu i Hercegovinu, i to na Kupres, Blidinje, Vlašić, Bjelašnicu i Jahorinu.

Prema riječima djelatnika Skiportala Zagreb, skijališta u Austriji, Italiji, Francuskoj i Sloveniji sigurno neće početi raditi u siječnju, nego možda u ožujku. Međutim, zato će punom parom ove godine raditi skijaški centar na Kupresu Adria ski, u vlasništvu Zvonka Bagarića, kao i skijalište Risovac na području Parka prirode Blidinje.

Kako nam je kazao gazda kupreškog skijališta Bagarić, na skijanje će na Kupres doći najviše Dalmatinaca, a među njima Makarana.

– Prema upitima i rezervacijama, na skijanje nam dolazi 90 posto Makarana, od kojih je većina rezervirala smještaj, a mi smo skijalište pripremili kao da nema pandemije koronavirusa. Ma Makarani su vam ovdje kao doma i stalno nas zovu za rezervacije, kao i gosti od Zadra do Dubrovnika – ističe Bagarić, dodavši da su lani skijalište otvorili na Silvestrovo, tako da će ga i ove godine osposobiti do kraja godine i pustiti u funkciju.

Nastavak na linku : slobodna dalmacija

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 12 prosinca, 2020 19:58