Izaberite osobu koja je obilježila 2015. godinu!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 15 prosinca, 2015 20:18

Izaberite osobu koja je obilježila 2015. godinu!

Na Šibenskom portalu u tijeku je anketa za izbor osobe koja je obilježila ovu godinu. Mislimo da su svi nominirani zaslužili tu titulu ali jedna osoba ipak nam je nekako najdraža. Na OVOM linku možete i vi glasati za svog favorita.

Rebeka Radić – Mlada Primoštenka okupila je cijelu Hrvatsku u humanitarnoj akciji početkom godine ‘Život nema cijenu’.  Svi ljudi dobra srca pomogli su 16-godišnjakinji širokog i toplog osmjeha da prebrodi najteži period u životu te otiđe na spasonosnu operaciju tumora na mozgu u SAD-u.

Klapa Bunari  – Vodička klapa Bunari ovogodišnji je apsolutni pobjednik 49. Omiškog festivala, a nagradama su se okrunili i na međunarodnom festivalu klapa u Crnoj Gori. Ove su se godine momci iz klape našli i na poštanskoj markici.

Arsen Dedić – U kolovozu ove godine napustio nas je jedan od najvećih Šibenčanina čije će ime zauvijek biti upisano u povijesti našeg grada. Istaknuti skladatelj, književnik, prevoditelj, pjesnik , kantautor i veliki lokalpatriot.

Nives Radić – Uspješna šibenska sportašica ove godine je osvojila je još dva svjetska naslova, jedan u low kicku, a drugi u savate boksu.

Lucija Jurković Periša – Mlada plivačica ove godine postala je trostruka seniorska prvakinja Hrvatske na 50, 100 i 200 metara slobodno.

Maja Spahija – Šibenska ljepotica okrunila se titulom Miss Hrvatske. Svojom skromnošću i jednostavnošću osvojila je čitavu Hrvatsku, a trenutno se nalazi u Kini gdje se bori za laskavu titulu Miss svijeta.

Tko je po Vama obilježio godinu na izmaku?

Link: Klikni za anketu

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 15 prosinca, 2015 20:18