Karmela Makelja obranila naslov prvakinje Hrvatske u low kicku!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 28 ožujka, 2016 14:22

Karmela Makelja obranila naslov prvakinje Hrvatske u low kicku!

U subotu je Kostreni kraj Rijeke održano je prvenstvo Hrvatske u low kicku za juniore. Nastupilo je ukupno 205 natjecatelja iz 49 klubova iz cijele Hrvatske. Za kickboxing klub Dalmatino Šibenik nastupila je Karmela Makelja i to u konkurenciji juniorki do 60 kg, a otišla je do samog kraja.

Karmela je bila oslobođena pretkola i uvodnih borbi jer je aktualna prvakinja Hrvatske još od prošle godine, a i standardna reprezentativka.

U finalu joj se suprotstavila Dea Predrijevac iz Osijeka, inače velika nada i odlična borkinja koja je prije samo 15-ak dana osvojila prvenstvo Hrvatske u full contactu. Stručni tim u Karmelinom kutu je dobro poznavao protivnicu, proučili su mečeve u kojima je nastupala, te su pripremili taktiku za ovo finale.

Od samog početka Karmela stvara bodovnu prednost koja se iz runde u rundu samo povećava i ne ostavlja nikakvu dvojbu o pobjedniku, a protivnici iz Osijeka kako meč odmiče, gasi svaku nadu u preokret. Karmela pobjeđuje odlukom sudaca i tako postaje nova/stara prvakinja Hrvatske u low kicku.

Karmeli je u kutu bio njen trener Damir Lambaša, a voditelj puta predsjednik kluba, Darko Mikulandra.

Slijede pripreme za daljnja natjecanja, a ove godine Karmela će se okušati i među seniorkama iako je po godinama još uvijek juniorka. U juniorskoj konkurenciji bi trebala nastupiti u Opatiji već za dva tjedna na prvenstvu u K-1, a među seniorkama u Poreču, 30. travnja na Prvenstvu Hrvatske u low kicku za seniore.

karmela

Izvor/Foto:Šibenik.in

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 28 ožujka, 2016 14:22