Karmela Makelja opet na tronu Hrvatske

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 4 lipnja, 2017 17:47

Karmela Makelja opet na tronu Hrvatske

Karmela Makelja i dalje niže sjajne rezultate, gdje god se pojavi. Članica Kickboxing kluba Dalmatino tako se ovog vikenda pojavila u Benkovcu, na Prvenstvu Hrvatske u kickboxingu, i otišla do kraja. Do trona. Učinila je to u juniorskoj kategoriji do 65 kilograma, što i nije njezina prava kategorija. Naime, Primoštenka se sa svojih 59 kilograma trebala boriti u kategoriji do 60 kilograma, ali kako nije imala s kim, odlučeno je da ide u višu kategoriju.

Da nevolja bude veća, nakon što je uspješno odradila polufinale, u borbi za zlato čekala ju je Šejla Omičević, iskusna borkinja koja iza sebe ima nekoliko profi borbi i čija je ‘originalna’ kategorija do 70 kilograma.

– Ona je skinula kile kako bi nastupila u kategoriji do 65 kilograma. Na kraju je razlika bila šest kilograma u njezinu korist, tako da mi nije bilo baš svejedno ući u ring protiv toliko krupnije i snažnije protivnice – priča nam Karmela.

S obzirom na taj neszrazmjer, taktika je, ističe, bila, podijeliti nekoliko brzih udaraca i ići van.

– Dogovor s trenerom je bio ne ulaziti u klinč, gdje može sjevnuti neki udarac koljenom. Tako da sam koristila svoju brzinu i pokretljivost i na kraju pobijedila jednoglasnom odlukom sudaca – kaže Karmela, pred kojom su sada pripreme za Svjetsko prvenstvo koje se u studenom održava u Budimpešti – piše Šibenski portal

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 4 lipnja, 2017 17:47
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*