Koncert Puhačkog orkestra Primošten na tvrđavi Barone

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 29 srpnja, 2021 09:07

Koncert Puhačkog orkestra Primošten na tvrđavi Barone

Festival devet umjetnosti Heart of Art Šibenik u svom ovogodišnjem “nultom” izdanju donosi nesvakidašnje glazbeno iskustvo.

Puhački orkestar Primošten u svom punom sastavu od 24 člana nastupit će u petak 30. srpnja 2021. na čarobnoj lokaciji tvrđave Barone u Šibeniku. Za tu priliku izvodit će njima već svojstvenu kombinaciju nekih od najslavnijih swing/pop/funk/blues/rock hitova u svom prepoznatljivom performansu koji nikog ne ostavi ravnodušnim.

Ulaznice u pretpodaji po cijeni od 30 kuna potražite na Entrio online sustavu https://bit.ly/PuhackiEntrio ili na svim Entrio prodajnim mjestima u HR http://bit.ly/EntrioOutlets

Cijena ulaznice na ulazu iznosit će 50 kuna.

Puhački orkestar Primošten oformljen je 1929. godine. Dugi niz godina njeguju tradiciju limenih glazbi, a na natjecanjima puhačkih orkestara dva puta su bili laureati. U posljednjih dvadeset godina orkestar se okreće i modernijem repertoaru, prvenstveno swingu s naznakama jazz i pop glazbe. Za proslavu devedesete godišnjice djelovanja ugostili su i zajedno svirali s Jazz orkestrom HRT-a, a od ostalih suradnji valja istaknuti nastupe s Markom Toljom, Nenom Belanom, Singrlicama, te nedavni nastup na Splitskom festivalu s Goranom Karanom.

Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH. Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 29 srpnja, 2021 09:07