Kroz vikend se nastavlja razdoblje lijepog vremena

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 14 rujna, 2019 10:09

Kroz vikend se nastavlja razdoblje lijepog vremena

U cijeloj Dalmaciji je vedro, a na šibenskom području je tiho ili puše slaba, samo ponegdje umjerena bura, dok na jugu Dalmacije puše umjereno jaka bura. More je malo, samo ponegdje umjereno valovito. Temperatura zraka u 8 sati u Šibeniku je iznosila 21 Celzijev stupanj. Tlak zraka na šibenskom je području povišen i iznosi 1026 Hektopaskala. Temperatura mora je 23 Celzijeva stupnja – piše Šibenski.hr

Danas nas očekuje i dalje vedro vrijeme, a poslijepodne može biti visoke koprenasete naoblake. Kroz jutro će puhati slaba do umjerena bura, a tijekom poslijepodneva zapadni i sjeverozapadni vjetar. More će biti malo do umjereno valovito a maksimalne dnevne temperature zraka bit će između 29 i 31 Celzijev stupanj.

Sutra nas i dalje očekuje vedro vrijeme. Ujutro će puhati slaba do umjerena, samo ponegdje i umjereno jaka bura koja će tijekom prijepodneva oslabjeti, a sredinom dana će puhati slab, samo ponegdje i umjereni zapadni i sjeverozapadni vjetar, a tijekom noći bit će uglavnom tiho. More će biti malo do umjereno valovito, ali tijekom noći će biti također u smirivanju. Temperature zraka se neće značajnije promijeniti.

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 14 rujna, 2019 10:09