Mi smo za Općinu jednakosti, solidarnosti i zajedništva!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 25 svibnja, 2021 09:16

Mi smo za Općinu jednakosti, solidarnosti i zajedništva!

PROMO – Sponzorirani članak

Drage Primoštenke i Primoštenci

HDZ Primoštena je za ove lokalne izbore ponudio svoje kandidate za Općinsko vijeće i za načelnika Općine te Vam ponudio program pod motom Zajedno, znanjem i srcem za Primošten. Uz ovakav moto program je ponudio rješavanje svih aspekata problema kao i jasnu sliku stanja u demografskom i gospodarskom pogledu. Dr. sc. Nedjeljko Marinov kao nositelj liste zajedno sa svojim timom jasno je komunicirao program koji je svim stanovnicima Općine Primošten ponudio zajedništvo, jednakopravnost, uključivost i jake osnove za poboljšanje demografske strukture i rješavanje komunalnih problema koji su evidentni i nisu rješavani svih ovih 20 godina.

Pozvali smo vas dragi  stanovnici Općine Primošten da iziđete na izbore i svojim glasom podržite naš program. Izišli ste i rezultati su poznati, niste u većoj mjeri prihvatili našu želju da promjenama ostvarimo programom zacrtane ciljeve.

Većina ste odabrali stari put koji Primošten stavlja na začelje uspješnosti. Potvrdili ste da Vas zadovoljavaju neobnovljeni hoteli, izgubljena radna mjesta, gubitak turističkog prihoda, neizgrađena osnovna komunalna infrastruktura Primoštena. Većina vas je svojim glasovima trasirala put samovolje, isključivosti izabranog načelnika općine koji svojom retorikom ponižava vas koji ste mu dali glas i diktatorskim stilom sada prijeti da i nas koji smo svojim glasom stali uz program Zajedno, znanjem i srcem za Primošten, proglasi neprijateljima  Primoštena jer u drugom krugu nećemo podržati njegova kandidata za župana Šibensko-kninske županije.

Čvrsto stojeći uz naše birače koji su ovog puta izišli na izbore, a i sve koji nisu izišli u prvom krugu pozivamo da se opredijele i glasaju za kandidata za župana Gorana Pauka i zamjenika župana Paška Rakića, kandidate HDZ-a, jer garantiraju uspješnost razvoja županije. 

Mi ne želimo da Primošten bude i dalje usamljeni otok kojega je načelnik općine izolirao i odmakao od županijskih projekata koji su se mogli realizirati u Općini Primošten kroz apliciranje na sredstva iz evropskih fondova , a koja su u potpunosti zaobišla Primošten zbog neznanja i nekompetentnosti .

Dragi mladi,  upućujemo vam poziv uključite se s nama u realizaciji programa ZAJEDNO, ZNANjEM I SRCEM ZA PRIMOSTEN. Dr. sc. Nedjeljko Marinov i njegov tim kao i svi članovi naše stranke iz Primoštena nepokolebljivo stojimo  uz sve ljude koji žele stabilnost, uvažavanje, uključivost i brigu za svakog pojedinca  u Općini Primošten, bez obzira na razlike i uvjerenja kojim se vode u životu.

Mi smo za Općinu jednakosti, solidarnosti i zajedništva.

S poštovanjem,

  

Općinski odbor HDZ-a Primošten

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 25 svibnja, 2021 09:16