MILLENNIUM – SIBENIK 4 THE WORLD

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 28 travnja, 2020 20:09

MILLENNIUM – SIBENIK 4 THE WORLD

MILLENNIUM – ŠIBENIK ZA CILI SVIT
MILLENNIUM – SIBENIK 4 THE WORLD

1.5., u petak iz Šibenika s početkom u 10 sati kreće audio video razglednica u cijeli svijet.
Dva drona “šetati” će iznad grada uz glazbeni program od tradicionalne dalmatinske i hrvatske pjesme, pop i rock glazbe, preko disca i Studija 54 do suvremene elektronske glazbe koji će u noćnim satima biti pojačan i laserima.
Događaj „Millennium – Šibenik za cili svit“ je korištenjem novih tehnologija kao što su društvene
mreže planetana reklama grada Šibenika i svih njegovih ljepota uz glazbu iz cijelog svijeta za
svijet, a u kojem će sudjelovati neka od najzvučnijih glazbenih imena na planeti. Svoja su gostovanja najavili slavni DJ-i poput Davida Guette, Paola Barbata, ali i neka od ponajboljih domaćih imena kao što su Pero Fullhouse, Stipe Jazzy Širinić, Mate Kokić, Edi the king, Petra/Zac the Sax i drugi.
14 sati glazbe i panorame biti će dostupni u bilo kojem dijelu svijeta. Zahvaljujući društevnim mrežasa od Sjevernog do Južnog pola.
Nema nikakvog okupljanja, jer nema potrebe što je samo jedna od specifičnosti ovog događaja. Glazba se emitira sa malih zvučnika i minimalne glasnoće. Svatko je može u gradu pojačati ili ne ali ono najbitnije je da se putem društvenih mreža može linkati, postai i pozivati ipodijeliti bilo kome u ovom svijetu i promovirati svoj grad ili jednostavno sam ili s obitelji uživati uz jelo i piće uz glazbu koja je koncipirana tako da obuhvati sve glazbene ukuse.
facebook page & instagram: Millenium Šibenik
#sibenikzacilisvit #sibenik4theworld #millenniumsibenik
Ovaj projekt su svojim originalnim video uratcima koje može pronaći našim stranicama podržali prijatelji dogđaja kao što su Dino Rađa, Tonči Huljić, Goran Ivanišević, Goran Višnjić, Neno Belan, Bajaga, Mladen Bodalec,Tony Cetinski, Tedi Spalato, Vanna, Nina Badrić, Ecija Ojdanić, Vedran Mlikota, Slavko Sobin, Davor Gobac, Slaven Bilić, Stojko Vranković, Ivica Tucak, Mladen Grdović, Matija Dedić, Šibenski vatrogasci, Darija Mikulandra, Šime Vrsaljko, Ivica Propadalo, Perica Bukić, obitelj Šarić, Goran Bogdan, Hipodrom Zagreb, Antonija Mišura, Kaliopi, Boris Hrepić Hrepa, Mario Stanić, Sajsi, Vatra, Ella, Ribafish, Robert Jablan, Stjepan Božić, Maja Cvjetković, Antonija Blaće, kanadski tenisač i odbojkašica šibenskog porijekla Luke i Anna Smrek, Sandra Sagena, Gordon Schildenfeld, Dejan Savić, Sajsi MC, Ana Babić, Boris Štrok, Antonela Malis, Sara Škugor, Vinka Gracin, Vedran Bađun, Damir Cuculić, Ljubo Pavasović, građanin Josip, Ante Bulat i mnogi drugi.

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 28 travnja, 2020 20:09
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*