Na cestama prema moru su ogromne gužve

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 11 kolovoza, 2018 10:10

Na cestama prema moru su ogromne gužve

Ogromne kolone od jutros su na cestama u smjer mora. Posebno je kritično na prilazima turističkim središtima gdje povremeno dolazi do zastoja, izvijestio je HAK uz upozorenje vozačima da vožnju prilagode uvjetima na cesti.

Kolone su id jutros na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče zastoji i kolone su dionicom od Zagreba do Bosiljeva, a osobito između čvorova Lučko i Donja Zdenčina; Kolona oko 3 kilometra je na autocesti A3 Bregana-Lipovac pred graničnim prijelazom Bajakovo na izlasku iz Hrvatske. Prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 2 kilometra, a dijelom se proteže na Istarski ipsilon. Na autocesti A7 Rupa-Diračje pred naplatom Rupa u smjeru Rijeke kolona je oko 1 kilometar, javlja HAK.

Zbog pojačanog prometa zastoji i kolone povremeno su na prilazima turističkim središtima duž obale, Jadranskoj (DC8) i Ličkoj (DC1) magistrali, na autocestama pred naplatnim postajama i u blizini odmorišta, na Krčkom mostu, na graničnim prijelazima te u trajektnim lukama i pristaništima. Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Gorskom kotaru. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetime na cestama.

Zbog prometne nesreće između čvorova Vrpolje i Prgomet, na 347. kilometra u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom, usporeno uz ograničenje brzine 60 kilometara na sat, a kolona je oko 1 kilometar.

Zbog prometne nesreće između čvorova Novska i Okučani, na150. kilometru u smjeru Lipovca vozi se otežano, a kolona je oko 8 kilometara.

Na riječkoj obilaznici kod čvora Škurinje u oba smjera vozi se uz ograničenje brzine 40 kilometara na sat

Zbog prometne nesreće kod mjesta Murvica Gornja na Jadranskoj magistrali vozi se jednim trakom, naizmjence.

 

Izvor:Šibenik.in

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 11 kolovoza, 2018 10:10