NAŠE GORE LIST: Antea Lea Luketa u utrci za titulu Miss Šibensko-kninske županije

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 15 lipnja, 2017 12:40

NAŠE GORE LIST: Antea Lea Luketa u utrci za titulu Miss Šibensko-kninske županije

– Šibensko-kninska županija je rekorder po osvojenim titulama u proteklih 25 godina, a čak je pet missica iz naše županije ponijelo lentu najljepše u Hrvatskoj. Plan je ostati na vrhu i produkcijski podignuti ljestvicu samog izbora u narednih par godina, kažu organizatori, te dodaju da je u projekt uključen velik broj šibenskih kreativaca koji će dati svoj doprinos ovogodišnjem izboru. Finalistice, a osobito pobjednicu izbora, očekuju brojne nagrade sponzora manifestacije – poručuju organizatori.

Danas vam predstavljamo šesta finalisticu, Antea Lea Luketa.

Antea ima 21.godinu, rođena je u Šibeniku, ali je podrijetlom iz Primoštena. Završila je privatnu Opću gimnaziju, studentica je Kineziološkog fakulteta i sutkinja ritmičke gimnastike, a radi kao trenerica u gimnastičkom klubu Šibenik-Dalmacija. Bavi se sportom od treće godine, a svirala je violinu te pjevala u zboru Zdravo maleni.

– Prijavila sam se zbog zabave, novih poznanstava i stjecanja iskustva. Pobjeda bi mi značila otvaranje novih mogućnosti i izazova – rekla nam je Antea Lea.

Da postane Miss, unaprijedila bi raznolikost zabave i interesa za mlade grada Šibenika. Promovirala bi sport, kulturne i turističke ljepote svoga grada.

U budućnosti se želi iskušati u ulozi plesnog koreografa i nastaviti s radom trenerice ritmičke gimnastike.

Na samom izboru u ponedjeljak, za izgled cura će se pobrinuti vizažistice Katarina Maglov, Mia Vukičević i Martina Gracin. Za frizure je zadužen frizerski salon ‘Family’ vlasnice Meri Kardum, a za uređenje pozornice će se pobrinuti cvjećarna ‘Roža de fjori’.

Domaćin finala Miss Šibensko-kninske županije će biti vodički i hotel Punta, 19. lipnja, a glazbeni program uz Đanija Stipaničeva, Marka Škugora, Vladimira Garića (4 tenora, klapa Cambi) i Klapu Sebenico zasigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Izvor:Šibenik.in
Foto: ŽELJKO KRNČEVIĆ/DRAGAN COLOMBO/NIKICA PETKOVIĆ/MILAN BALABAN

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 15 lipnja, 2017 12:40