Ne propustite novouređenu atrakciju primoštenske ponude, Vidikovac Gaj koji oduzima dah

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 22 svibnja, 2023 14:04

Ne propustite novouređenu atrakciju primoštenske ponude, Vidikovac Gaj koji oduzima dah

Ne propustite novouređenu atrakciju primoštenske ponude, Vidikovac Gaj koji oduzima dah.

U centralnom dijelu je dizajniran i postavljen impresivan i najljepši kip posvećen Gospi od Loreta, inače zaštitnici stanovnika općine Primošten postavljen 2017. godine.

parking na brdu Gaj - PrimoštenVidikovac Gaj ide korak dalje, ili bolje rečeno, jednu razinu više sa novim uređenjem i proširenjem. Vaš dolazak će imati brži i jednostavniji pristup, osiguran je veći parking na koji od sada mogu doći i autobusi. Otiđite do vrha i pogledajte impresivnu panoramu šarmantnog Primoštena, nenadmašan pogled na otoke šibensko kninske županije, i najljepše prizore zalazaka sunca. Iz drugog kuta možete vidjeti poznate vinograde Bucavac, i našu marinu Kremik.

Tražite li nova iskustva koja će vam se urezati u sjećanje odvojite jedan dan i  doživite iskustva s Vidikovca Gaj hvatajući zadivljujuće poglede na horizont.  Na vidikovcu Gaj se još nalazi moderni Madona bar i suvenirnica, a od prošle godine je uvršten u  dio rute Camino Šibenika- Puteva sv. Jakova hrvatske i europske mreže , koji prolaze kroz predivne dijelove maslinika i plaža.

Popis ljetnih zabavnih događanja već najavljenih za ovu sezonu su:

  1. lipnja -> Matija Cvek
  2. srpnja -> Tea Smolić-Ročak
  3. srpnja -> Alan Hržica
  4. kolovoza -> Sergej Četković

Foto:Primošten Plus

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 22 svibnja, 2023 14:04