Nova dječja predstava u Splitu: “Maša i medvjed – Ljubav i sreća zauvijek”

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 28 listopada, 2016 12:00

Nova dječja predstava u Splitu: “Maša i medvjed – Ljubav i sreća zauvijek”

Na radost mališana diljem Hrvatske, njihovi omiljeni junaci “Maša i Medvjed” ponovo nam stižu iz daleke Rusije sa cijelim svojim šumskim društvom.

Djeca Splita i okolice imati će prilike upoznati ih uživo i s njima proslaviti novogodišnje praznike uz novu interaktivnu kazališnu predstavu “Maša i Medvjed – Ljubav i sreća zauvijek” 18. prosinca 2016. s početkom u 11.00h u velikoj dvorani ŠC “Gripe”.

Nakon nezapamćene popularnosti prve predstave “Maša i Medvjed – Škrinja sreće” koja se održala u ožujku ove godine, glumci Dječjeg moskovskog teatra pripremili su sasvim NOVU, NOVOGODIŠNJU predstavu u svojoj veličanstvenoj jedinstvenoj produkciji.

Podsjećamo, radi se o predstavama producentske kuće TriDa i Dječjeg moskovskog teatra koji jedini na svijetu imaju licencu za korištenje originalnih kostima ,fabule i djeci omiljenih songova iz megapopularnog animiranog crtića “Maša i Medvjed” koji je posljednjih godina zaludio čitav svijet.

maša

Novu predstavu i sami najavljuju kao još spektakularniju, s  još interesantnijim scenskim efektima i s čak 14 glumaca u veličanstvenim kostimima Maše i njenih šumskih prijatelja – a sve to kako bi mališanima priredili nezaboravan doček Nove Godine.

 

Svi ljubitelji nestašne djevojčice Maše i njenog najboljeg prijatelja Medvjeda predstavu će moći pogledati 17. prosinca u KC”Dražen Petrović” u Zagrebu, te 18. prosinca u velikoj dvorani ŠC “Gripe” u Splitu (11h) i u dvorani”Krešimira Ćosića – Višnjik” (18h) u Zadru.

Ulaznice po cijeni od 80 kn, 100 kn i 120 kn krenule su u prodaju od 28. listopada ekskluzivno putem online sustava www.croatia-tickets.com

 Djeca do 3 godine imaju besplatan ulaz ukoliko sjede na roditelju.

Maša i medvjed

Ne propustite priliku da vidite svoje omiljene junake u živo i saznate sve o njihovim najnovijim pustolovinama jer broj ulaznica je ograničen.

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 28 listopada, 2016 12:00