Obitelj Glavaš darovala Općini tri vrijedna defibrilatora!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 25 ožujka, 2016 20:55

Obitelj Glavaš darovala Općini tri vrijedna defibrilatora!

Primoštenac Miro Glavaš i njegova supruga Slavica, koji su inače svoje mjesto pod suncem našli u našem Supljaku, opet su donijeli vrijednu donaciju Općinu Primošten.

– Nakon što je gospodin Glavaš već više puta donirao naše vatrogasce  iznimnom tehničkom opremom za prometne intervencije te signalizacijskom opremom, danas je u zgradu općine stigao sa čak 3 defibrilatora koji će uvelike pomoći našem medicinskom timu. Uređaji služe za defibrilaciju ili kardioverziju, a koriste se  kod aritmija, fibrilacija srčanih komora ili ventrikularne tahikardije. Defibrilatori se rabe na odjeljenjima intenzivnog liječenja, operacijskim dvoranama, u hitnim sobama, kao i u vozilima hitne službe. Ova vrijedna donacija koristiti će se u novom Domu zdravlja koji planira uskoro otvoriti svoja vrata – izvijestili su u Općini Primošten.

Donaciju je primio primoštenski načelnik Stipe Petrina te ju je  proslijedio dežurnom medicinskom timu.  – Nadam se da se neće puno koristiti jer nikome ne želimo bolne trenutke – kazao je Petrina i zahvalio obitelji Glavaš na vrijednoj donaciji.

Izvor/foto: Šibenski portal

Glavaš (3) Glavaš (1) Glavaš

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 25 ožujka, 2016 20:55