Održan susret iznajmljivača Adriagate-a u Primoštenu

PrimostenPlus
od PrimostenPlus ožujak 16, 2019 10:30

Održan susret iznajmljivača Adriagate-a u Primoštenu

Prvi puta nakon integracije lokalne turističke agencije Raduča s Adriagate-om, vodećom turističkom agencijom u Hrvatskoj, ovog četvrtka u hotelu Zora u Primoštenu, organizirano je okupljanje preko 50 privatnih iznajmljivača.

 

Podsjećamo kako je Adriagate preuzeo poslovanje TO Raduča prije godinu dana. Sama integracija, prilagodba i implementacija novih tehnoloških rješenja, uspješno je provedena, a što je pak rezultiralo rekordnim poslovnim rezultatima u turističkoj sezoni 2018.

„Iznimno mi je zadovoljstvo što su se naši iznajmljivači odazvali u ovako velikom broju. Ovo je prvo ovakvo okupljanje iznajmljivača od integracije i potpunog prepuštanja poslovanja agenciji Adriagate, te ima veliki značaj i težinu za sve nas. – rekla nam je Antonia Pivac, PR manager Adriagate-a.

Glavni cilj susreta, saznajemo, bio je, upoznavanje i zbližavanje sa samim iznajmljivačima, a kao najbitnije na susretu se istaknulo opravdanje povjerenja iznajmljivača koje imaju u ovu Hrvatsku agenciju koja uspješno posluje već punih 18.godina.

„Upravo ovakva okupljanja, edukacije i druženja, prijeko potrebni su kako bi se izgradilo povjerenje, uzajamno poštovanje i podloga za dugoročno uspješnu suradnju, što u svakom aspektu našeg poslovanja nastojimo i ostvariti.“ – kazala nam je u nastavku Antonia P.

Susret je održan u iznimno ugodnoj i pozitivnoj atmosferi, a nakon uvodnog i edukativnog dijela uručeni su mali znakovi pažnje voditeljima i ključnim osobama poslovnice u Primoštenu Goranu i Sabini Erak. Po završetku službenog programa iznajmljivači i djelatnici agencije, čak njih 10ak iz ureda u Splitu i iz Vodica, nastavili su se družiti uz domjenak i neobaveznu ćakulu kako to vole nazvati u Adriagate-u.

Lijep je ovo primjer suradnje iznajmljivača i agencije, usmjeren na izgradnju kvalitetnih i transparentnih odnosa. Vidljivo je da su povjerenje i odgovornost ključni prioriteti u svim segmentima poslovanja turističke agencije Adriagate, te predstavljaju svijetli primjer partnerstva između malih privatnih iznajmljivača i gospodarskih subjekata.

 

Adriagate.com Hrvatska je turistička agencija s glavnim uredom u Splitu i čak 6 lokalnih poslovnica u Dalmaciji, dok predstavništva imaju i na Kvarneru, Istri, ali i Crnoj Gori. Posluju od 2001. godine kao jedna od prvih online turističkih agencija u Hrvatskoj, a zapošljavaju preko 100 djelatnika, te su u procesu zapošljavanja novih sezonskih radnika.

PrimostenPlus
od PrimostenPlus ožujak 16, 2019 10:30
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*