Ovih 5 horoskopskih znakova moglo bi biti s vama zbog vašeg novca

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 10 rujna, 2020 09:15

Ovih 5 horoskopskih znakova moglo bi biti s vama zbog vašeg novca

U svijetu s oko 7 I pol milijardi ljudi, naći srodnu dušu bi mogla biti najveća nagrada od svih. Najveća nagrada za pet znakova s ovog popisa, doduše bi bila naći nekoga tko će biti poseban, a uz to imati i puno novca. Iako se ne može postaviti cijena na ljubav, novac će vezu u velikom broju slučaja učiniti boljom i uspješnijom. Postoje horoskopski znakovi za koje astrologija kaže da ih novac jako privlači, dok će drugi znakovi riskirati puno toga samo da bi mogli naći istinsku ljubav.

Iako astrologija ne diktira sve, može biti zabavno kada se upustimo u razmišljanje koliko zvijezde zapravo utječu na naš odabir partnera. Ako ste u životu oduvijek težili prema finim stvarima i financijskoj stabilnosti prije svega, provjerite ovaj popis jer je lako moguće da je vaš znak na njemu.

Strijelac

Prema mnogim stručnjacima iz svijeta astrologije, strijelci se zaljubljuju zbog novca kako bi mogli osjetiti uzbuđenje dostizanja nečeg što nije dostupno svima. Strijelci obožavaju avanture i posjećivanje raznih turističkih destinacija, a naravno, kada imaju puno novca to im je lako dostupno u svakom trenutku. Nemojte da vas to zavara, novac im nije presudan, ali češće će odabrati osobu koja ga ima nego suprotno.

Jarac

Jarčevi su tipovi osobe koji se ne upuštaju u previše maštarenja i sanjarenja i često razvijaju vlastite poslovne ideje. Čvrsto vjeruju da se rad isplati i na taj način žive svoje živote. Iako tema financija nije najprigodnija tema kada je riječ o ljubavi, jarčevi osjećaju kako moraju biti sigurni u svim pogledima, pa tako i u ovom, kako bi otvorili nekome svoje srce. Naravno, uopće im neće zasmetati ako je riječ i o novcu njihovih potencijalnih partnera.

Škorpion

Neki će reći kako su škorpioni rođeni da se zaljube u novac. Njihova je velika strast nalaziti se na vrhu i svima se pokazivati kao veliki pobjednici. Upravo zato im je gotovo pa nemoguće sakriti svoju kompetitivnost i želju za natjecanjem. Ponekad je upravo novac taj važni poticaj koji će osobi omogućiti da se nađe na vrhu, stoga će škorpioni često poći njegovim putem.

Bik

Za bikove ćete morati otvoriti bocu najboljeg pjenušca i voditi ih na luksuznu večeru jer to je stil njihovog života. Također, prema njima morate biti poprilično delikatni i nježni jer nisu navikli ni na što drugo. Ako želite razmaziti svog partnera ili partnericu, potražite si stoga bika, ali imajte na umu da ćete morati imati sredstava kojim ćete ga razmaziti.

Lav

Lavovi se rođeni vođe i prihvaćaju gotovo sve izazove pred sobom. Osim toga, žele biti viđeni i da svi znaju o tome. San im da budu popularni te da ih ljudi prepoznaju na ulici. Upravo s takvim stilom života dolazi i luksuz te skupe stvari. Kada nađu partnera, žele biti razmaženi i da ih se tretira baš kao zvijezdu. Ako osobno niste željni biti viđeni i da svi znaju tko ste, možda je najbolje da izbjegnete lavove u širokom luku. Naravno, ako je situacija suprotna, lavovi su idealan par za vas.

Image by Sally Jermain from Pixabay

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 10 rujna, 2020 09:15
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*