Polako i pametno na cestu!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 14 travnja, 2015 22:38

Polako i pametno na cestu!

U četvrtak u 6 sati ujutro započinje međunarodna policijska akcija pojačane kontrole brzine vožnje na cestama Europske unije koja se ove godine provodi i na prometnicama Šibensko-kninske županije.

Kako doznajemo u Policijskoj upravi Šibensko-kninskoj, akcija će trajati 24 sata, a djelovat će po Planu aktivnosti organizacije Europske mreže prometne policije-TISPOL-a na području svih država Europske unije. Od četvrtka ujutro u 6 sati, naredna 24 sata, policija će kontinuirano, na maksimalno mogućem broju lokacija, temeljem vlastite prosudbe i statističkih pokazatelja za naše područje, provoditi pojačani nadzor brzine, a sve u cilju podizanja razine sigurnosti cestovnog prometa.

– Molimo vozače da brzinu kretanja svojih vozila prilagode osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, gustoći prometa, poštujući propisana ograničenja brzine i tako doprinesu svojoj sigurnosti, kao i sigurnosti ostalih sudionika u prometu – kažu u Policijskoj upravi Šibensko-kninskoj.

Izvor ŠibenikIn

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 14 travnja, 2015 22:38