Pomoć djeci sa posebnim potrebama

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 travnja, 2015 08:26

Pomoć djeci sa posebnim potrebama

Gdje ti je brat?“- ova hvale vrijedna akcija, koja je trajala cijelo korizmeno vrijeme u našoj župi, privedena je kraju.

Na uskrsni ponedjeljak, 6. travnja- u poslijepodnevnim satima, s nekoliko auta, jedna grupa vjernika, jedna grupa naših mladih, pod vodstvom župnika, uputila se u Solin.

Posjetili smo drage prijatelje – djecu s posebnim potrebama –  o kojima brižno brinu časne sestre služavke Malog Isusa. Udijelili smo im naše darove.

Susret je bio jako dirljiv – poseban, ne postoje riječi kojima se mogu iskazati ti osjećaji  koji su se izmjenjivali u nama … ljubav, toplina, pažnja, snaga, vjera, nada ….

Očekivali su nas, bili su sretni što smo im poklonili malo vremena, pjevali su nam, smijali smo se s njima…

Ovo je već naša druga akcija, drugi posjet njima.

Širokog osmijeha, dočekala nas je i naša Primoštenka …novakinja (mlada časna sestra) Antonija Čobanov. ( rodom iz Kaline )

Hvala časnim sestrama, koje s toliko požrtvovnosti, ljubavi, vjere u život – iskreno brinu o toj grupi posebnih ljudi … djece s posebnim potrebama.

Veliko Hvala svima koji su sudjelovali, pridonijeli na bilo koji način realizaciji ove akcije i danas, srca ove „posebne djece“ učinili Velikima!

župa primošten župa pomoć

Cijelu fotogaleriju pogledajte na zupa-primosten.info

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 travnja, 2015 08:26