Prekrasne vijesti iz Pittsburgha – Rebeka uskoro u Primoštenu

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 26 lipnja, 2015 17:38

Prekrasne vijesti iz Pittsburgha – Rebeka uskoro u Primoštenu

Prekrasne vijesti iz Pittsburgha

Roditelji naše hrabre i vječito nasmiješene Rebeke javljaju da oporavak ide u pravom smjeru i da su doktori veoma zadovoljni kako se Rebeka oporavlja nakon teške i duge operacije. Svakim danom Rebeka se bolje osjeća, a danas je uspjela, po prvi puta nakon operacije izaći malo i na zrak.

rebeka primošten
Glavobolje se i dalje pojavljuju, ali to je i očekivano za ovo razdoblje nakon operativnog zahvata. Kako su objasnili doktori, to će potrajati još neko vrijeme. Sljedeći tjedan joj je zakazan pregled i nakon toga slijedi povratak svojoj kući, porodici i prijateljima koji je željno očekuju.
Obitelj Radić još jednom zahvaljuje svim ljudima koji su omogućili svojim zalaganjem da Rebeka napokon zatvori ovo teško poglavlje svog života. Posebno hvala bolničkom osoblju u Pittsburghu, ljudima koji su ih ugostili svih ovih dana, naprosto svima koji su bili toliko ljubazni i prijatni da im u dalekom SAD-u bude što ugodnije.
Mi u Primoštenu, iskreno vjerujemo da je vedrina i energija koju mala Rebeka posjeduje, jednostavno „zarazila“ i dio Pittsburgha, te jedva čekamo da nam se vrati da ponovno bude dio našeg zajedništva, koju je ona i ujedinila jednim dijelom svojom životnom pričom.

Rebeka sretno i vidimo se uskoro !

rebeka r

Rebeka i Primoštenci

Foto: Obitelj Radić i arhiva PrimoštenPlus

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 26 lipnja, 2015 17:38