Prijavite se na drugi brodarički triatlon!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 26 lipnja, 2014 11:05

Prijavite se na drugi brodarički triatlon!

Pozdrav litu, druga po redu ekipna utrka u plivanju, trčanju i biciklizmu, i ove će se godine održati na Brodarici. Organizatori iz Udruge Kanica pozivaju stoga sve ljubitelje sporta i rekreacije, ali i druženja i zabave, da se prijave i sudjeluju

Riječ je o ekipnoj utrci u tri discipline, koja starta na plaži Rezalište 12. srpnja u popodnevnim satima.

Najprije kreću biciklisti, čija je dionica od Rezališta preko Ražina do Zlatne ribice duga devet kilometara. Plivačka dionica od obale pred Zlatnom ribicom do Krapnja i natrag duga je 750 metara, a posljednja disciplina – trčanje do cilja na Rezalištu, ima dionicu dugu 2,5 kilometara.

Za najuspješnije, organizatori su pripremili medalje i bogate nagrade, a po završetku utrke, svi sudionici nastavit će s druženjem na večeri u Fjaka i No Stress beach barovima na plaži Rezalište.

Prijave su u tijeku. Požurite, poručuju organizatori, kako bi na vrijeme svima naručili majice s prepoznatljivim vizualom utrke. Prijaviti se trebate na broj mobitela 0916040363, a dodatne informacije, kao i fotografije prošlogodišnjeg Pozdrava litu možete pratiti i na službenoj Facebook stranici.

Izvor: ŠibenikIn

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 26 lipnja, 2014 11:05