Primoštenski mladi rukometaši imali su sjajan nastup u Grudama

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 27 studenoga, 2018 20:10

Primoštenski mladi rukometaši imali su sjajan nastup u Grudama

Mladi rukometaši iz RK Šibenik i njihove Škole rukometa Dalmatino iz Primoštena sudjelovali su proteklog vikenda na turniru u Grudama gdje su zabilježili sjajne rezultate.

Na turnir su išli s 45 djece i to iz njihova dva pogona, djeca iz RK Šibenik 2015. i škole rukometa Dalmatino iz Primoštena. Na turnir ih je išlo ukupno 54, uz trenera išlo je i desetak roditelja. Na turniru u Grudama je nastupilo 46 ekipa.

Osvojili su 3. mjesto u kategoriji dječaka 2010. i mlađi te 2. mjesto u kategoriji dječaka 2009. i mlađi (tijesnim porazom od odlične ekipe RK Metković od jedan razlike).

– Ovo je ujedno bio i prvi turnir za dječake i djevojčice iz naše škole rukometa “Dalmatino” iz Primoštena. I djeca su bila odlična, u evo nepunih tri mjeseca od kad smo pokrenuli školu rukometa u Primoštenu počeli su prvi golovi, čak i pobjede protiv ekipa koje treniraju i igraju dvije – tri godine. I ovim putem pozivamo sve dječake i djevojčice iz Primoštena, Rogoznice od 5-12 godina da nam se pridruže na jednom od treninga u dvorani O. Š Primošten i to: – Ponedjeljak od 17h – Srijeda od 18h – Petak od 18h – kaže trener Ivica Teskera.

–  Još jedan veliki uspjeh našeg kluba, koji na svakom turniru osvaja jedno od prva tri mjesta, te potvrđuje da se u klubu radi kvalitetno te da smo nosioci kvalitete i brojnosti (150 članova), a ujedno i najuspješniji rukometni klub u Šibeniku – dodao je trener šibenskih rukometaša.

 

izvor Sibenik,in

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 27 studenoga, 2018 20:10
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*