Primoštenski VIP butler služio hollywoodsku zvijezdu na Obonjanu

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 26 kolovoza, 2019 21:08

Primoštenski VIP butler služio hollywoodsku zvijezdu na Obonjanu

Zadranku Petru najbolje ćete znati po sudjelovanju u prvoj hrvatskoj inačici svjetski poznatoga kulinarskog showa Masterchef, gdje je 2012. godine ušla u finale. Inače diplomirana ekonomistica, danas je Petra glavna kuharica na luksuznim jahtama, a nedavno je bila na zavidnoj poziciji voditeljice tima od četrnaest ljudi koji su na Obonjanu kuhali za Oscarom nagrađenog hollywoodskoga glumca Jareda Leta, njegov bend i blisk

– Da vam kažem da sam upit za taj posao dobila preko Instagrama, ne biste mi vjerovali, jer ni ja sama nisam odmah povjerovala. Dobro da sam uopće odgovorila na tu poruku koju nisam ozbiljno shvatila – smije se Petra, prisjećajući se avanture zvane “Mars island”.

– Ja sam ih čak htjela odbiti jer sam u to vrijeme, kad sam dobila njihovu ponudu, radila za jednu američku obitelj, putovala s njima po svijetu i kuhala im. Rekla sam toj organizaciji da ću rado složiti tim kojem vjerujem, napraviti jelovnik, ali da ja osobno ne mogu doći. No, oni su inzistirali da baš ja dođem, pa je moja sadašnja šefica rekla: “Petra, pođi, to bez tebe neće biti kako spada.” I na kraju sam pristala. Zapravo sam tek dva tjedna prije festivala saznala kome ću kuhati – prepričava nam Petra, koja je morala u jako kratkom roku složiti profesionalni tim koji će moći na vrlo viskoj razini odraditi sve kako treba.

Cijeli tekst i galerija na linku Slobodna Dalmacija

 

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 26 kolovoza, 2019 21:08