Pripazite! Krade se na sve strane!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 6 rujna, 2021 10:52

Pripazite! Krade se na sve strane!

U noći s četvrtka na petak u Tisnom je provaljeno u kuću 66-godišnje njemačke državljanke odakle su ukradeni dokumenti. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko stotina kuna.

Istu noć provaljeno je u ostavu 45-godišnje slovenske državljanke odakle je ukradena oprema za ronjenje i predmeti za kampiranje. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

U noći s petka na subotu u Tisnom je provaljeno u apartman kojeg je koristilo pet mlađih osoba kojima je ukraden novac.

Istu noć u Tisnom je provaljeno u kamper 45-godišnjeg austrijskog državljanina. Ukradeni su mu dokumenti. Materijalna šteta je procijenjena na nekoliko stotina kuna.

Istu noć su u Primoštenu iz nezaključanog kombi vozila 44-godišnjakinje ukradena dva bicikla vrijednosti par tisuća kuna.

U noći sa subote na nedjelju u Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u dva kampera odakle je 78-godišnjem njemačkom državljaninu ukrao torbicu s novcem, a 30-godišnjoj njemačkoj državljanki nakit.

U dva kampera provaljeno je i tijekom noći u nedjelju u Lozovcu. Tamo je  55-godišnjem njemačkom državljaninu ukraden novac dok je drugom 55-godišnjem njemačkom državljaninu ukradena odjeća.

Nakon ponoći 5. rujna u Šibeniku je 23-godišnjaku ukraden novac kojeg je ostavio na pultu trgovine prilikom plaćanja.

Protiv nepoznatih počinitelja biti će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja i pronalaska otuđenih stvari.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 6 rujna, 2021 10:52