Promocija romana BLANK, autora Feđe Štukana

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 ožujka, 2024 21:27

Promocija romana BLANK, autora Feđe Štukana

Udruga Život nema cijenu donosi vam promociju jedne od najprodavanijih knjiga regije. Roman BLANK, autora Feđe Štukana, bosanskohercegovačkog glumca, bivšeg aktivista, bivšeg vojnika, bivšeg narkomana i alkoholičara, a danas pilota, padobranca, i predavača u pilotskoj školi.
O Feđi i njegovom životnom putu, narkomaniji, ratu, lošim životnim izborima, i u konačnici oporavku od svih njegovih ovisnosti te životnim postignućima pričamo upravo s njim 16.03. u 19.30 u mutifunkcionalnoj dvorani općine Primošten.
BLANK, autobiografski roman omiljen je baš iz razloga što je pisan za sve i za nikog, za njega, za nas i za onoga tko želi slušat. Za mlade i za one koji se pronalaze u njoj, pa i za one koji će osuditi ili ne razumijeti. Osebujnog stila i radikalnih stavova, Feđa istresa dušu na papir i to se zaista osjeti u svakom poglavlju knjige koja se čita u dahu

Zato vas s posebnim zadovoljstvom pozivamo da uveličate ovu promociju, poslušate što Feđa ima ispričati i bez obzira jeste li pročitali knjigu ili ne odvojite vrijeme za neke nove spoznaje i teme za razmišljanje.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 ožujka, 2024 21:27
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*