Proslavljen 2. Rođendan B.K Primošten

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 15 travnja, 2014 15:20

Proslavljen 2. Rođendan B.K Primošten

Sve do 7.4.2012. u nekim glavama je samo kolala misao o osnivanju biciklističkog kluba u Primoštenu, a onda je tog sudbonosnog dana nakon dostizanja kritičnog broja istomišljenika, u jednom poznatom primoštenskom kafiću došlo do konačne odluke o osnivanju. Pao je čvrst dogovor da ćemo pri toj odluci ostati i sutradan kad se probudimo. Nevjerojatno, ali tako je i bilo.

Nakon sređivanja papirologije i upisivanja članova, ponekad i pod zafrkantskom prisilom, skupila se jezgra od tridesetak članova koje u suštini nitko i nikad ne bi uspio skupiti za jedan stol, ali eto, izgleda da su imali nešto zajedničko. Počinju prve zajedničke vožnje, upoznavanje svoga kraja na skroz novi način, upoznavanje drugih klubova i individualaca zaljubljenika u biciklizam, nezaboravna druženja i događaji, pa i poneki sportski uspjesi. U glavama se roje nove ideje i slika svih ciljeva postaje jasna i ostvariva. Bilo je tu i malomištanskih podsmijeha i malograđanskih komentara, ali nas to nije zamaralo, na kraju krajeva ako ih to ispunjava srećom, neka uživaju i dalje. Ponosni smo na zajedničko i ravnopravno odlučivanje svih članova o svemu, i na taj način smo stvorili svoj stil koji se održao bez obzira na “pametovanja” izvana.

Neki ciljevi su ostvareni, neki se ostvaruju, a još puno njih je u planu i nadamo se da ćemo ih uz pomoć i zalaganje svih članova, dosadašnjih i novih sponzora, ostalih klubova i prijatelja sve ostvariti.

I na kraju ne preostaje ništa drugo nego čestitati: SRETAN NAM DRUGI ROĐENDAN!

Izvor:  https://www.facebook.com/pages/BK-Primošten

utrka vransko jezero jurica fuštin pobjednik primošten knin izlet primoštenci

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 15 travnja, 2014 15:20