Prvi domaći nastup primoštenskih barakudica

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 18 kolovoza, 2019 09:42

Prvi domaći nastup primoštenskih barakudica

U svom prvom domaćem nastupu, pred brojnom domaćom publikom , mladi vaterpolisti Primoštena ponovno su u zanimljivoj utakmici , remizirali sa ekipom VK Tisno rezultatom 9:9 ( u Tisnom je bilo 8:8) .

Za prvi nastup na Madraču, pred znatiželjnim roditeljima i rodbinom, se doslovno tražila kapica više, jer nastupiti pred svojima i pokazati svoje vještine je za mlade primoštenķe i primoštence  bio veliki motiv.

Uz podršku publike domaćin je bolje ušao u utakmicu i poveo 2:0,  ali tišnjani uspijevaju doći do gola zaostatka te 1.četvrtina završava 3:2 za domaće. U drugu četvrtinu VK Primosten ulazi furiozno te dolazi do velikih +4  6:2, a na poluvrijeme se odlazi sa 6:3. U trećoj četvrtini domaći i gosti postižu po 2 gola te se u posljednju četvrtinu ušlo sa +3 za domaće (8:5). U zadnjem periodu igre gosti su bili koncetriraniji te dolaze do izjednačenja 8:8 . Primošten ipak uspijeva povesti na samo 35 sekundi do kraja i dolazi do vodstva 9:8 , a u posljednjem napadu gosti izjednačuju i 7 sekundi prije kraja poravnavaju na konačnih 9:9.

Za VK Primošten su nastupili:
Branimir Vilendečić, Matej Pancirov , Tonko Gaćina, Roko Furčić, Roko Huljev (kap.), Juraj Bižić, Filip Matošin, Luka Čobanov , Helena Furčić(2), Stipe Dulibić, Tin Nižić, Ivan Pancirov, Ivan Huljev (4), Nino Nižić(1), Jakov Jurin (2). Trener Luka Rak.

PrimostenPlus
od PrimostenPlus 18 kolovoza, 2019 09:42
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*