Rita s prijateljicama pokreće filmski kviz

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 25 ožujka, 2015 17:32

Rita s prijateljicama pokreće filmski kviz

U utorak 31.03. starta prvi Šibenski kviz o filmu. Na tu ideju došle su tri mlade Šibenčanke koje gaje ljubav prema sedmoj umjetnosti. Ana Rak, Ivana Šimundić i Rita Vuković osmislit će pitanja koja se vežu na filmsku umjetnost, a sudjelovati mogu svi zainteresirani u ekipama od dva do četiri člana. Kviz će se održavati jednom mjesečno u prostoru Azimuta.

“Ana i ja već dugi niz godina idemo u sva moguća kina i gledamo sve vrste filmova, bilo to blockbusteri ili alternativni filmovi. Prije pola godine smo počele i pisati za portal Filmske vijesti. Bile smo na nekolicini filmskih kvizova. Na ideju smo došle, skupa s prijateljicom Ivanom, jer smatramo da u Šibeniku nedostaje takvih sadržaja, a i ljudi baš ne idu u kino. Pokušat ćemo ih na ovaj način približiti filmu i nastojati potaknut njihovu ljubav prema istom” priča nam Rita.

Organizatorice obećavaju da pitanja neće biti teška i pozivaju sve ljubitelje filma da se okušaju u natjecanju znanja, jer kako kažu, čekaju ih i vrijedne nagrade koje za sada ne žele otkrivati.

mok

Izvor:Mok.hr

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 25 ožujka, 2015 17:32
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*