SJAJNE VIJESTI IZ BOĆARSKOG KLUBA „PRIMOŠTEN“

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 3 rujna, 2014 09:54

SJAJNE VIJESTI IZ BOĆARSKOG KLUBA  „PRIMOŠTEN“

Ovogodišnji prijelazni rok za boćare obilježio je boćarski klub Primošten koji je nakon godine dana postojanja i osvajanja prvog mjesta u 2. županijskoj boćarskoj ligi, te plasmana u viši rang u svoje redove doveo dvojicu najboljih primoštenskih boćara Antu Papka bivšeg reprezentativca Hrvatske osvajača 17 medalja na evropskim i svjetskim prvenstvima, te osvajača 18 klupskih i pojedinačni prvenstava države u raznim disciplinama koji je protekle dvije sezone proveo u talijanskom prvoligašu „Graphistudio“, te Renata Markoč danas jednog od najboljih dalmatinskih boćara koji je protekle tri sezone proveo u šibenskom drugoligašu „Croatia osiguranju“. Ovim transferima BK Primošten se nametnuo kao najizgledniji kandidat za osvajanjem prvog mjesta u 1.županijskoj ligi čime bi se izravno plasirao u 3.hrvatsku boćarsku ligu regija srednja Dalmacija.

Organizacija turnir u Primoštenu
Kako se dolaskom ove dvojice vrsnih boćara kao i bivšeg člana BK „Betina“ devetnaestogodišnjeg Marina Čobanov, te prvom registracijom petnaestogodišnjeg Vinka Čobanov broj igrača popeo na 19 Skupština kluba je donijela odluku o osnivanju druge ekipe koja je registrirana pri boćarskom savezu Šibensko-kninske županije pod imenom BK „Primošten 2“, te će se natjecati u 2. županijskoj ligi. Okosnicu druge ekipe činiti će šest mladih boćara Marin Čobanov, Valentino Marinov, Josip Perkov, Gabriel Lorento Perkov, Josip Bolanča i Vinko Čobanov kojima će u borbi za bodove od pomoći biti tri iskusna boćara Tomislav Gašperov, Juraj Čobanov i Josip Jurin, a svi boćari mlađi od 18 godina bit će dvojno registrirani za obje ekipe.
Boćarska sezona 2014/15 starta u nedjelju 21.rujna , te BK „Primošten“ prvi susret igra u Šibeniku protiv domaćina BK „Telekom“ dok ekipa BK „Primošten 2“ igra u subotu 20.rujna s početkom u 16,00 sati na boćalištu „Marina lučica“ u Primoštenu protiv ekipe BK „Banzogo“ iz Šibenika.
Na Skupštini BK „Primošten“ donesena je odluka da se sa „Triglav osiguranjem“ sklopi ugovor o poslovnoj suradnji po kojem bi svi članovi Kluba i njihove obitelji police obveznog auto osiguranja kao i druge vrste polica sklapali kod navedenog osiguranja dok bi „Triglav osiguranje“ sponzorirao Klub u visini 10 % od svake ugovorene police. Ovom prilikom molimo sve fizičke i pravne osobe koje žele na ovaj način pomoći Klubu da se obrate tajniku Alenu Papak na mobitel 091/2017768.
Ovom prilikom se zahvaljujemo svim donatorima BK „Primošten“ koji su do danas uplatili novčane priloge, te ćemo cjelokupni popis objaviti koncem mjeseca rujna, a ovom prilikom posebno ističemo one koji su unatoč nešto lošijoj turističkoj sezoni povećali svoje donacije u odnosu na prošlu godinu, a to su Ante Žaja „Vinovac gradnja“d.o.o., Kristijan Jadrijević T.O.“Kristijan komerc“, Danijel Jurić „J & S Mediteran“, Marko Nižić U.O.“Dora“, Svetko Miliša T.O.„4ASA“ , Josip i Tonći Žarkov Z.U.O.“Poće“, Anita Jančikić Pavić T.O.“Anita“, Davor Perkov U.O.“Mediteran“, Tomislav Jurin U.O.“Kamenar“, Jerko Lušić U.O.“Gabi“, Šemsi Velija U.O.“Miki“, Imran Velija U.O .„Malo misto“, Marin Deković U.O.„Camel“, Alenka Palada „Alpa promet“d.o.o.,

Boćarski Klub Primošten

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 3 rujna, 2014 09:54