Slavljenički koncert povodom 90. godina Puhačkog orkestra Primošten

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 22 travnja, 2019 09:04

Slavljenički koncert povodom 90. godina Puhačkog orkestra Primošten

Vjerni štovatelji Puhačkog orkestra Primošten, ilitiga popularnijeg naziva – primoštenske glazbe, od srca vas pozivamo na glazbeni spektakl, na još neviđeni spoj amatera i profesionalaca, na nemoguću fuziju tradicije i suvremenosti, na iznad svega vrhunsku zabavu i tulum.
Velika nam je čast predstaviti goste koji će zajedno sa našim glazbarima ove godine uveličati naš koncert  povodom 90. rođendana primoštenske glazbe.

Iznimno nam je zadovoljstvo što po prvi put u Primošten dolazi Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije olitiga Big Band HRT-a  – pod dirigentskom palicom Mirona Hausera,  koji su priredili i najljepši poklon primoštenskoj glazbi a to je da će nekoliko skladbi odsvirati zajedno.

Zatim – Drago Diklić, pjevač, glazbenik, skladatelj, kantautor i jedan od najznačajnijih predstavnika hrvatske zabavne i jazz glazbe.

Tu su također još Elena Stella, Nataša Cvitan Plazibat – Cvita, te naš dvojac – naši glazbari Mario i Erca.

Koncert će se održati u kongresnoj dvorani  Adriatiq hotel „Zora“ na USKRSNI PONEDJELJAK,  22. 04. 2019. godine s početkom u  20:00 sati.

Napominjemo da je ulaz slobodan.

Poslije večernje šetnje Primoštenom – laganini do hotela na nezaboravnu i posve jedinstvenu (u svakom smislu riječi) muzičku večer!

Jer svirati se mora …

puhački orkestar primotšen

PrimoštenPlus
od PrimoštenPlus 22 travnja, 2019 09:04