FOTO / VIDEO Službeno otvorenje igrališta MNK Primošten

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 6 studenoga, 2015 10:30

FOTO / VIDEO Službeno otvorenje igrališta MNK Primošten

Evo kako smo i najavili, otvorili smo igralište, a kako je bilo na otvorenju pogledajte u nastavku!

Od ideje do realizacije da Primošten dobije nogometno igralište sa umjetnom travom, trebalo je uložiti dosta truda, živaca i čelične volje – govore nam mladi igrači ujedno i voditelji malonogometnog kluba Primošten. Ovi uporni entuzijasti koji su si zacrtali plan da djeca dobiju adekvatno mjesto za bavljenje nogometom i normalnim uvjetima za trening, napokon su uspjeli u svom hvale vrijednom naumu. Primošten će od četvrtka, kad je službeno otvorenje, imati novo uređeni teren sa umjetnom vrhunskom travom, visoko ograđenom žicom te tribinama gdje ćemo moći uživati u sportskim priredbama naših prijatelja, odnosno djece, koju ovaj teren najviše veseli.

igralište primošten

Svečanom otvorenju uz glazbu Puhačkog orkestra Primošten nazočiti će i načelnik Općine Primošten Stipe Petrina te specijalni gost, poznati legendarni trener Miroslav Ćiro Blažević. Organizatori najavljuju i sportske susrete mlađih generacija, kao i dvoboje seniora i veterana. Gosti nogometaši dolaze nam iz Kaštela, Vodica i Splita, a nakon tih susreta, organiziran je i prigodni domjenak uz glazbu grupe Show Legende.

igralište primošten

Napomenimo da je glavni pokrovitelj u izgradnji nogometnog igrališta na postojećem terenu Osnovne škole – Općina Primošten.

Pozivamo drage sumještane da svojim dolaskom uveličaju ovaj događaj !

plakat nogometno igralište

 

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 6 studenoga, 2015 10:30