Surka će vas na radionici naučiti BEATBOXu ! Prijavite se !

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 7 veljače, 2017 21:14

Surka će vas na radionici naučiti BEATBOXu !  Prijavite se !

Naučite od najboljeg, a brate i naš je 🙂

Beatbox  je vještina oponašanja zvukova raznih udaraljki  (uglavnom bubnjeva), ili nekog drugog instrumenta,  koristeći  usta i glas.

Beatboxing je danas povezan najviše sa hip-hopom, gdje je svrstan u njegov 5. element, iako se sve više pojavljuje i u drugim žanrovima glazbe.

Uz pjevanje, beatbox je vještina za koju ne morate kupovati dodatnu opremu, jer svoj instrument nosite sa sobom, a to je glas. Sve što vam treba je upornost, vježba i naravno – trener.

A vaš trener će biti najbolji na ovim prostorima – SURKA BEATBOX.

Ova radionica, prva u nizu, naučiti će vas osnovama te vještine, kako proizvesti osnovni groove i kako dobiti željeni zvuk. Osim toga, upoznati ćete sve mogućnosti koje beatbox pruža i sve vrste zvukova koji se mogu proizvesti ustima i glasom – bas bubanj, snare, fus, rim-shot, vocal scratch, electro scratch, crab scratch, whistle scratch, bass guitar, sirene, machine noises i dr.

 

VODITELJ RADIONICE:

Ante Prgin ili SURKA BEATBOX je multi-instumentalist, bubnjar, udaraljkaš, pjevač, producent i glazbeni inovator. Surađivao je i surađuje sa mnogim glazbenicima sa Hrvatske glazbene scene. Svojim beatbox projektom, čini se, spaja sva svoja zvanja i znanja u jedno, savršen funk, reggae, dub, dubstep, drum&base, afro beat, house i techno mix. SURKA radi beatbox sa mikrofonom i loop mašinama pri čemu stvara fraze od kojih nastaje kompletna pjesma! Nema unaprijed pripremljenih loopova, mp3-ca, CD-a ni sekvencera! Improvizacija svaku pjesmu čini neponovljivom jer, vođena atmosferom, nastaje u trenu.

Njegov beatbox performans na tragu je najboljih svjetskih glazbenih inovatora poput Beardymana, DUB FX-a, Reggie Wattsa… On je umjetnik čije vrijeme tek dolazi, što potvrđuju i nastupi na najvećim hrvatskim festivalima poput Terranea, INmusica, Pula film festivala, Cro A Portera, Rujan festa, itd.

Na radionicu se prijavite OVDJE

Izvor: medley-teatar.com

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 7 veljače, 2017 21:14