The Cave – nova pošta za dobar party

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 1 srpnja, 2018 09:46

The Cave – nova pošta za dobar party

Talijanski DJ Toto Chiavetta (Innervisions) nastupit će u petak 06. srpnja na otvaranju nove šibenske ljetne pozornice The Cave, po mnogima jednom od najljepših novih prostora za plesanje na jadranskoj obali. 

Pozornica se nalazi u amfiteatru na ulazu u jednu prirodnu pećinu smještenu na prostoru gdje je održavan festival Terraneo i od centra Šibenika udaljena je svega nekoliko minuta vožnje. Poznati talijanski DJ samo je prvi u nizu gostovanja u toj plesnoj oazi ovoga ljeta.

Toto Chiavetta rođen je u malom gradu u Cataniji gdje se od ranih dana počeo zanimati za glazbu, iako njegova obitelj nije imala muzički background, niti je u svojoj maloj životnoj sredini s jednom radio postajom imao gdje vidjeti i čuti druge DJ-e. 

Ipak, počeo je sakupljati glazbu, miksati, a onda se od četrnaeste godine krenuo na skromnoj opremi baviti i produkcijom. Krajem osamdesetih, dobio je priliku nastupati na važnijim partyima uz brojne poznate DJ-e i uskoro postao priznatim glazbenikom. 

Nastupajući pod utjecajem deep organic techna postao je globalno poznat pa od 2012. godine redovno nastupa internacionalno i jako je cijenjen kao predstavnik svog žanra. 

Toto Chiavetta otad se pojavljuje uz najzvučnije labele iz svoje branše kao što su Innervisions, Yoruba, Ibadan, Defected, Soul Heaven i AtJazz Record Company.

U Hrvatskoj nastupa prvi put i to baš u Šibeniku, dalmatinskoj prijestolnici glazbe koja će od početka srpnja biti bogatija za još jedan ekskluzivni stage – prostor The Cave.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna u pretprodaji su od ponedjeljka 18. lipnja i možete ih nabaviti putem sustava Entrio –>> http://bit.ly/2tCMecj, a Primošten Plus uskoro će u nagradnoj igri podijeliti nekoliko ulaznica pa nas svakako pratiti na Facebooku!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 1 srpnja, 2018 09:46
Napišite komentar

Nema komentara

Još nema komentara!

Napišite komentar! Na ovom članku još uvijek nema komentara, ali vi možete biti prvi.

Napišite komentar
Pogledajte komentare

Napišite komentar

Email adresa neće biti objavljena
Obavezna polja su označena*