Umirovljenici Primoštena hodočastili u Međugorje

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 3 lipnja, 2015 22:23

Umirovljenici Primoštena hodočastili u Međugorje

U ponedjeljak i utorak  primoštenski umirovljenici boravili su u Međugorju.

Sa svojim mislima i željama, zajednički  moleći krunicu, raspoloženi i radosni došli   smo do svog odredišta.

Na jednom od odmorišta konobarica Petra, koja nas je posluživala  rekla nam je ( i napisala) : „Da ima puno više ljudi kao što ste vi, svijet bi bio puno ljepše mjesto – Petra“.  Petra hvala ti još jednom, iznenadila si nas svojim zapažanjem, a kao mladoj osobi želimo ti sve najljepše i najsretnije u budućnosti.

U Međugorje smo stigli na vrijeme  kako bi nazočili  Sv. Misi. Tek tada smo još opušteniji i mirniji proveli ostatak  večeri  u molitvi i s pjesmom.

Jutro je, pak, bilo slobodno i po izboru, mogli smo poći u crkvu na Sv. Misu, Križevac, Brdo ukazanja, čuti Gospinu poruku, svatko prema svojim osobnim željama i potrebama.

Tijekom zajedničkog ručka uz  žamor i priču bili smo prezadovoljni uz zaključak kako bi bilo dobro ostati još nekoliko dana. Ali nakon fotografiranja ispred crkve sv. Jakova  uputili smo se natrag, u Primošten.

Putem smo zastali u Imotskom, Plavo i Crveno jezero su izuzetne prirodne ljepote naše domovine. Nije nam uspjelo baciti kamen u Crveno jezero, ali nije ni važno. Možda ćemo pokušat ponovo, na nekom drugom izletu.

Zahvaljujemo se svima na zajedničkom druženju i pozitivnom ozračju, također zahvaljujemo Općini Primošten i načelniku Stipi Petrini  koja je financijski sudjelovala u dijelu troškova.

Pozivamo umirovljenike da nam se pridruže i učlane u Udrugu umirovljenika Primošten, kao i da se što prije prijave svi zainteresirani za boravak u  Daruvarskim toplicama i Veloj Luci  tijekom studenog i prosinca ove godine.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 3 lipnja, 2015 22:23