Uživajte u sunčanoj nedjelji i jednako toplom ponedjeljku jer nas već od utorka očekuje promjena vremena

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 9 travnja, 2017 14:39

Uživajte u sunčanoj nedjelji i jednako toplom ponedjeljku jer nas već od utorka očekuje promjena vremena

Uživajte u sunčanoj nedjelji i jednako toplom ponedjeljku jer nas već od utorka očekuje promjena vremena koja će donijeti kišu i svježije vrijeme.

Tijekom današnjeg dana diljem zemlje prevladavat će pretežno sunčano vrijeme, osobito na Jadranu. U središnjim predjelima prijepodne, a u istočnim sredinom dana i popodne, očekuje se umjerena, mjestimice i povećana naoblaka. Vjetar većinom slab, a na Jadranu sjeverozapadnjak i jugozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka sezati će do 22 °C, prognoza je to Državnog hidrometeorološkog zavoda koji predviđa kako će ponedjeljak biti još topliji, no već od utorka u većini unutrašnjosti i na sjevernom dijelu Jadrana ponovno će biti promjenljivije i svježije, uz mjestimičnu kišu, na moru, a zapuhat će i bura.

Nestabilnije od utorka

Prema najavama meteoriloga HRT-a od utorka nas očekuje nestabilnije, promjenljivo oblačno i svježije vrijeme, mjestimice s kišom, i to uglavnom u obliku lokalnih pljuskova, koje može pratiti i grmljavina. U srijedu većinom suho i djelomice sunčano. Vjetar uglavnom slab zapadni i sjeverozapadni, uz obalu jugozapadni, a u utorak će prolazno zapuhati umjerena i jaka bura.

Od četvrtka pa sve do nedjelje u unutrašnjosti se očekuje promjenjivo vrijeme s mjestimičnom kišom, ali će se dnevne temperature zraka kretati oko ugodnih 20 Celzijevih stupnjeva.

 

Izvor:Net.hr

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 9 travnja, 2017 14:39