VJERNI PRIMOŠTENU: Ova agencija je više od četvrt stoljeća vjerna Primoštenu

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 29 listopada, 2019 10:51

VJERNI PRIMOŠTENU: Ova agencija je više od četvrt stoljeća vjerna Primoštenu

Kada netko točno na dan kada je započela oslobodilačka akcija Oluja u ratnu zonu dovede dva autobusa puna čeških turista  i još desetke turista u privatnim automobilima, zaslužio je posebno priznanje primoštenske Turističke zajednice. Predstavnici Turističke zajednice direktor Turističkog ureda Ivan Matošin i dugodišnja djelatnica Davorka Skorin uručili su cvijeće i posebne nagrade vlasnici agencije ČSAD Tišnov Zuzani Šterbovoj.

-Turistička agencija ČSAD Tišnov iz grada Tišnova je jedina agencija u Primoštenu koja bez prekida djeluje već više od 25 godina. Imamo u Primoštenu brojne agencije, ali ni jedna od njih nije neprekidno prisutna na našem turističkom tržištu gotova tri desetljeća. Prema nepotpunoj evidenciji u Primošten smo doveli preko 25 tisuća gostiju – istaknula je Davorka Skorin.

– Tih ratnih devedesetih prošlog stoljeća prijatelji su govorili da smo suprug i ja ludo hrabri, da imamo dvoje male djece od 5 i  6 godina. Tražlili smo vozače autobusa koji nisu oženjeni, koji nemaju djecu, ali smo uspjeli ratne 1994. dovesti u Primošten tisuću gostiju. Česi vole Primošten. On je za njih posebna, omiljena destinacija. Radimo po cijeloj Hrvatskoj, ali najviše naših gostiju vraća se uvijek iznova u Primošten i u njemu provode čitav godišnji odmor. Neki od njih Primoštenu su vjerni desetljećima- kaže Zuzana Šterbova.

Piše:Vedrana Stočić
Izvor:šibenski.hr
Foto:Ivana Stočić

PrimostenPlus L.S.
od PrimostenPlus L.S. 29 listopada, 2019 10:51