VRIJEME: Prohladno uz sunčana razdoblja

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 prosinca, 2014 12:32

VRIJEME: Prohladno uz sunčana razdoblja

Kao što se i prognoziralo, jučerašnje razvedravanje u većini Hrvatske, slabljenje vjetra i zadržavanje još relativno hladnog zraka prouzročili su da današnje jutro u mnogim mjestima bude hladnije od prošlih.

Štoviše, ponegdje ovako hladno nije bilo još od proljeća, pa i prošle zime, primjerice, na meteorološkoj postaji DHMZ-a (www.meteo.hr) na splitskom Marjanu niža temperatura od jutrošnjih 6,0 °C posljednji je puta bila 25. ožujka, a u zagrebačkome Maksimiru -3.3 °C još 1. veljače.

Tijekom dana će biti barem djelomice sunčano. Najoblačnije, samo ponegdje uz mogućnost slabe oborine, bit će u istočnoj Hrvatskoj, najdulje u Podunavlju. Najviša temperatura zraka uglavnom od 1 do 6, u unutrašnjosti Iste i Dalmacije te na Jadranu od 10 do 15 C – piše HRT.hr

 

 

prognoza za danas

www.meteo-info.hr/

U Primoštenu je jutros izmjereno 6ºC, a popodne temperatura može dosegnuti  i do 13ºC. Sutra se očekuje slično vrijeme sa sunčanim razdobljima i umjerenom burom. Već u subotu možemo očekivati novi utjecaj ciklone sa zapada koja donosi naoblačenje i jugo.

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 11 prosinca, 2014 12:32