Zabavite se uz najdraže dalmatinske domaćine iz ‘Večere za 5 na selu’!

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 20 prosinca, 2022 15:34

Zabavite se uz najdraže dalmatinske domaćine iz ‘Večere za 5 na selu’!

Kulinarski show ‘Večera za 5 na selu’ gledajte od ponedjeljka do petka od 20.15 sati na RTL-u!

Ususret Božiću, gledatelji će uživati u specijalnom tjednu ‘Večere za 5 na selu’, kada će petero dobro nam znanih natjecatelja potvrditi zašto su ostali upamćeni kao najbolji domaćini. Između ostalih nastupaju i naši super kuhari:

Lorenta Fuštin iz Primoštena, ipo zanimanju je knjigovotkinja. Uz to, bavi se pjevanjem, pisanjem, folklorom te je voditeljica jedne dramske sekcije. Svestrana Lorenta jako drži do tradicije i lokalnih običaja, a u ‘Večeri za 5 na selu’ želi širem gledateljstvu prikazati sve ljepote Primoštena i rad udruge u kojoj djeluje. Kad je riječ o hrani, Lorenta preferira domaća i tradicionalna mediteranska jela, a najčešće priprema gulaš ili pašticadu. Vrlo je spretna u kuhanju, jako se veseli svojoj večeri i druženju.

Anđelko Babačić je umirovljenik koji kaže kako radi sve, samo se ne odmara. Iako je po struci pogonski električar, Anđelko se bavi glumom te ga je publika mogla vidjeti u nekoliko hrvatskih serija, ali i u spotovima domaćih pjevača. Opisuje se kao zabavna, komunikativna i svestrana osoba, a u ‘Večeru za 5 na selu’ prijavio se zbog promocije Primoštena, tradicionalnih jela i zabave. Anđelko preferira domaće namirnice i lokalnu kuhinju pa će gostima na svojoj večeri pokušati dočarati kako treba izgledati jedna prava primoštenska večera!

Izvor tekst i foto : rtl.hr

 

PrimoštenPlus I.P.
od PrimoštenPlus I.P. 20 prosinca, 2022 15:34